Fact or Fiction 2 (Брой 4)

511

В този брой позициите си отстояват Николай Джамов и Иван Йорданов.

ШАНСОВЕТЕ ЗА ПОБЕДА НА МИЗ ПРИ ДАДЕНИЯ ЗАЛОГ В МАЧА МУ С ДОЛФ ЗИГЛЪР СА МИНИМАЛНИ

Николай Джамов
Факт: За този залог според мен Зиглър може да победи Миз, тоест, Миз е вече е шампион от доста време, крайно време е да ни изненада (Долф), а и да заложиш кариерата си за титла значи, че ще бъде доста интересен мач!

Free Instagram Followers

Иван Йорданов
Факт: Напълно се съгласявам с Ники. Миз е шампион отдавна, време е да предаде титлата. Мачът ще бъде интересен – ще му се насладим заради уменията на Зиглър (все пак сме го виждали да се завръща и да печели ЗАГУБЕНИ мачове), а същевременно ще видим и мръсните номера на Миз. Долф ще се пребори след като залогът е толкова голям. Този мач за Долф е „Всичко или нищо“.

САША БЕНКС ЩЕ Е ШАМПИОН ЗА КРАТКО

Николай Джамов
Факт: Саша притежава доста повече потенциал от Шарлът, но и тя не е за подценяване. Но може да се намеси пак Дана Броук… нищо не се знае. За мен Саша ще се опита да си запази титлата.

Иван Йорданов
Факт/Измислица: На мен ми се иска Саша да запази колана. Братовчедката на Снуп Дог има потенциал за шампион, а и феновете са на нейна страна. Писна ми да гледам Шарлот като шампион, ситскам палци за Бенкс!

LADDER WAR 6 МАЧА НА ROH ASE Е ВЪРХА НА ОТБОРНИЯ КЕЧ В ЦЯЛАТА ИСТОРИЯТА НА СПОРТА

Николай Джамов
Факт/Измислица: /Не гледам ROH/

Иван Йорданов
Факт/Измислица: /Не гледам ROH/

РОМАН РЕЙНС СРЕЩУ РУСЕВ В HELL IN A CELL Е ПОТЕНЦИАЛЕН МЕЙН ИВЕНТ НА ВЕЧЕРТА

Николай Джамов
Факт: Роман успя да победи Русев в много драматичен мач, но се надявам нашето момче да се раздава максимално добре и да успее да си върне титлата, макар че и Роман няма да я даде лесно. Тук залагам на Русев.

Иван Йорданов
Факт: Нямам търпение да видя този мач! Нашето момче не се предава лесно, но и Роман е класен кечист. Двубоят ще е интересен, Русев ще се бие до край, а Роман няма да предаде титлата лесно.

ОТБОРЪТ НА ХИЙТ СЛЕЙТЪР И РАЙНО ЩЕ СЕ РАЗПАДНЕ

Николай Джамов
Факт/Измислица: Това може да се случи защото срещу Усос ще им бъде малко трудно.

Иван Йорданов
Факт: Отборът на Райно и Хийт се държи само на титлите. Хийт не е добър кечист, не случайно не го искат нито в RAW, нито в SD. Братята Усо са труден противник. На Хийт и на Райно няма да им бъде никак лесно. Аз лично съм на мнение че след No Mercy ще видим нови отборни шампиони, а с тази загуба отборът на Слейтър и Райно ще се разпадне.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.