Fact or Fiction 2 (Брой 5)

460

Този брой е посветен на Survivor Series 2016. В него позициите си отстояват Bobby Angel и Радослав Тодоров.

ТАЗГОДИШНИЯТ SURVIVOR SERIES Е СПЕЦИАЛНО СЪБИТИЕ

Bobby Angel
Факт: Вече и четирите най-стари PPV-та (Royal Rumble, WrestleMania, SummerSlam, Survivor Series) са със статут на специални събития – получават повече време, парттаймърите вземат участие в тях, завършват или започват големи истории и т.н. В допълнение към това, предстоящия Survivor Series е юбилеен, включва дългоочакваното завръщане на Goldberg и битка между брандовете, което го прави още по-атрактивен поне на хартия. Така че, да, специален е.

Free Instagram Followers

Радослав Тодоров
Факт: Не сме гледали междубрандов сблъсък от години. Тази година ще бъде доста интересен турнира – гарниран с лицето на новата епоха, както в глобален – така и в кеч план. Промяната настъпва.

DOLPH ZIGGLER БЕШЕ ПРАВИЛНИЯТ ОПОНЕНТ ЗА SAMI ZAYN

Bobby Angel
Факт: След мача за светованата титла и продължителната вражда с The Miz Ziggler тъкмо извоюва мястото си на важна фигура в SmackDown. И преди е бил интерконтинентален шампион, но този рейн беше повратна точка в кариерата му, и определено щеше да му даде допълнителен тласък с мач срещу Sami Zayn, в който евентуално да запази титлата. Типично в стил WWE всичко приключи твърде рано за него. Може от компанията да имат по-големи планове за Ziggler, а може би за The Miz, възможно е също да искат да прехвърлят колана в RAW без да ощетят The Show Off, не знам… За мен лично удоволствието да гледам Ziggler срещу Zayn щеше да е стъпало нагоре.

Радослав Тодоров
Факт: Зиглър и Зейн щеше да е мач, който щеше да е много интересен. Имаме един инди дарлинг и може би един от най-експлозивните grappler-и и техници в кеча днес, с който имах честта да се снимам през 2009 година на AWR в София – и The Show off – един от най-солидните worker-и през последната 10тка. Но си мисля че Миз и Зейн ще бъде един от потенциалните MITB.

МАЧЪТ МЕЖДУ NAKAMURA И JOE В ТОРОНТО ЩЕ Е ПОСЛЕДНИЯ ПОМЕЖДУ ИМ

Bobby Angel
Факт: Joe даде достатъчно на NXT! Предвид възрастта му е пркалено голямо име за да го държат там. Очаквам да направи сносен последен мач срещу японската суперзвезда и в най-скоро време да бъде прехвърлен в SmackDown за вражда с AJ Styles.

Радослав Тодоров
Факт: Nakaramua – Joe ще бъде последният мач от тяхната програма, която ще продължи с преминаване на Джо в Синият бранд и евентуален сблъсък на Накамура с Боби Рууд, който ще вземе враждата си с Дилинджър.

СБЛЪСЪКЪТ МЕЖДУ RAW И SMACKDOWN ДОЙДЕ ПРИБЪРЗАНО

Bobby Angel
Измислица: Много фенове смятат, че жегата между брандовете трябва да расте с години, да набира скорост бавно и чак тогава да кулминира. ОК, съгласен съм с тази теза при развитие на обстоятелствата като при първото разделение на шоутата. Тъй като в момента WWE нямат пряк конкурент са поставили RAW и SmackDown в много по-обострена обстановка и позиция на постоянна „бойна готовност“. Затова не считам мачът за прибързано решение, даже мисля, че е едва началото на сериозна история, чието развитие ще продължи в бъдеще.

Радослав Тодоров
Измислица: Не мисля че сблъсъкът дойде прибързано. Ще има доста инетерен развой и ще следим с интерес викайки за синият бранд.

ИЗГРАЖДАНЕТО НА МАЧА GOLDBERG СРЕЩУ BROCK LESNAR БЕШЕ ТОТАЛНО ПРОВАЛЕНО

Bobby Angel
Факт: След цели 12 години непобедимата машина Goldberg се завръща на кеч ринга, опонентът му е звярът Brock Lesnar, и нямат физическа конфронтация преди мача си? НЕ! Вероятно се дължи да моето олд скуул разбиране за кеч, но двамата трябваше да се размажат поне два пъти, да бъдат разделяни от охрана, Lesnar да изнесе едно самостоятелно промо, а Heyman да изглежда разтревожен и неуверен за клиента си. Липсва емоция в създаването на историята между двамата иначе почти легендарни кечисти. Мачът дойде някак „на сухо“ като при MMA боевете. МакМеън спешно трябва да потърси сценаристи с разчупено мислене!

Радослав Тодоров
Измислица: Не съм наблюдател ама все пак. Да кажем че не се очакваше нещо по-особено така или иначе.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.