Fact or Fiction 2 (Брой 6)

456

Броят е посветен на Royal Rumble 2017. В него позициите си отстояват Bobby Angel и Сейхан – batistaheel.

LESNAR, GOLDBERG И UNDERTAKER СА ОСНОВНИТЕ ЛИЦА НА ROYAL RUMBLE 2017

Bobby Angel
Факт: Поне ни ги натрапват като такива. Съгласен съм, че и тримата са заслужили своята светлина под прожекторите, истински ветерани в бизнеса с много отличия и успехи, но те трябваше да са допълнението, а не основната атракция.

Free Instagram Followers

Сейхан – batistaheel
Факт: И тримата са легендарни кечисти, като Goldberg и Undertaker отдавна не са участвали в турнира. Lesnar има две участия, а Goldberg само едно. Присъствието им вдига многократно интереса към турнира. Освен това очаквам и други звезди от техния ранг да се включат, като HHH, Kurt Angle, а защо не и изненадващо завръщане на CM Punk. Това ще е Royal Rumble с най-много star power от години насам.

AJ STYLES И JOHN CENA ЩЕ ОТКРАДНАТ ШОУТО ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ

Bobby Angel
Факт: Направиха го два пъти на Money in the Bank и SummerSlam, това ще е кулминацията на враждата им. Друг е въпросът кой ще излезе победител, това зависи най-вече от егото на Cena, а аз лично предпочитам AJ да защитава титлата на WrestleMania.

Сейхан – batistaheel
Факт: Двамата се сработват добре, а когато AJ Styles участва в мач качетвото му е гарантирано, защото Styles e просто феноменален. Все пак при неправилен завършек на мача може да се смъкне от качеството.

БИТКАТА НА BOBBY ROODE ЗА ШАМПИОНСКИЯТ ПОЯС НА NXT ЩЕ ПРИКЛЮЧИ С НЕУСПЕХ

Bobby Angel
Факт: Убеден съм в това! В момента Nakamura е най-горещото име в NXT, и до специалното издание преди WrestleMania няма да му бъде отнет колана. Ако враждата му с Roode продължи, което е логично, то следващият шампион ще е именно The It Factor, просто сега не му е времето.

Сейхан – batistaheel
Измислица: Shinsuke Nakamura най-вероятно скоро ще бъде драфтнат към main roster-a, логично е Bobby Roode да му вземе титлата.

ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ЗАСТАРЯВАЩИ КЕЧИСТИ ИЗМЕСТВАТ НЕЗАСЛУЖЕНО СВЕЖИТЕ ЗВЕЗДИ НА WWE НА ГОЛЯМО PPV

Bobby Angel
Измислица: По-скоро не. Както вече споменах, наистина се прави голям PR на парттаймъри абсолютно незаслужено, тяхната игра е приключила. Но като се върна 20 години назад виждам, че на Royal Rumble ’97 се е гледало по същия начин – Bret Hart, Sid и Vader са сред най-рекламираните на вечерта, но Stone Cold обира овациите и в следващата година бавно се налага като основен играч на ринга. Днес макар „великолепната тройка“ Goldberg/Lesnar/Taker да са начело на постера, времето е на Ambrose, Owens и Styles.

Сейхан – batistaheel
Измислица: Това би станало факт само ако Goldberg, Lesnar или Undertaker спечелят мелето, като Брок Леснар все още може да се причисли към младите звезди, но реално и тримата нямат нужда от тази победа за получат title shot. Те са там за star power. Кое за предпочитане – да спечелиш меле пълно с джобъри или пълно със застаряващи, но легендарни звезди? Освен това една част от свежите звезди ще имат мачове за световните титли.

НЕОБЯВЕНОТО УЧАСТИЕ НА SETH ROLLINS В ROYAL RUMBLE МАЧА ПОДСКАЗВА ПОБЕДА ЗА АРХИТЕКТА

Bobby Angel
Факт: Това е моята теория. Наскоро си мислех кой ще бъде логичният победител в Royal Rumble мача, като за целта разгледах обявените имена. И… Seth Rollins не беше сред тях. А очевидно е сред най-ощететените през 2016 г. След дългоочакваното си завръщане спечели WWE World Title, но я изгуби минути по-късно, на SummerSlam отново бе сломен, а вечер лед това – прецакан. Оттогава той е в преследване на своя звезден миг, и кога ако не на Rumble-а може да го получи. Предчувствам победа за Архитекта.

Сейхан – batistaheel
Измислица: При други обстоятелства Seth Rollins би бил основният фаворит за спечелването на Royal Rumble мача, но като се има предвит предстоящата му програма със Зетя, това е малко вероятно. Не изключвам Rollins да се включи към мелето, но най-вероятно ще бъде елиминиран от Triple H за да започне враждата им.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.