петък, януари 15, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Фин Балор, за да спечели титлата изстрел от WALTER?

Фин Балор, за да спечели титлата изстрел от WALTER?

69

– Враждата между WWE NXT UK Champion WALTER и Finn Balor върви напред. Балор, който направи изненадваща поява миналата седмица по телевизията на NXT UK, за да победи члена на Imperium Александър Улф, беше представен в дълъг предварително записан сегмент от интервю в снощното специално издание на NXT в USA Network, гледано по-горе. Balor издаде предупреждение на WALTER и други топ NXT Superstars в края на сегмента.

[wpcc-script type=“text/javascript“ id=“rhscript“ src=“https://cdn.rhombusads.com/js/rh.min.js“]

„2018 г. Фин Балор е мъртъв, много отдавна“, обяви Балор. „Аз съм Принцът, най-добрият борец в света и това са несигурни времена. Не знаем какво ще се случи, но едно е сигурно – ще стоя на ринга с WALTER и ще получа това, което искам . Но знам, че има много други суперзвезди от NXT , които са пристрастени към същото, към което съм пристрастен, така че ако искате да танцувате – принцът е тук. “

Free Instagram Followers

Все още няма дума къде ще се проведе Balor vs. WALTER, но това може да дойде на събитието на NXT UK „Поглъщане: Дъблин“ в Ирландия на 26 април или на датата на грим за шоуто NXT „Поглъщане: Тампа Бей“. Това събитие беше предизвикано поради пандемията на коронавирус, принуждаваща отмяната на WrestleMania 36 седмици и не е обявено събитие за грим към този текст.

В този епизод на телевизия NXT UK беше съобщено, че Balor ще бъде един от 20-те суперзвезди, които ще влязат в Battle Royal на 2 април. Победителят ще стане новият №1 претендент за шанс да се изправи срещу WALTER при Takeover в Дъблин. Тайлър Бейт ще участва и в Royal Royal Battle 20-Man.

– Бившият шампион на WWE Divas AJ Lee днес навършва 33 години, докато бившият шампион на WWE Tag Team Matt Sydal (Evan Bourne) навършва 37 години, а звездата от AEW Jimmy Havoc навършва 36 години.

– Следните мачове са обявени за NXT UK епизода за следващия четвъртък в мрежата на WWE:

* Noam Dar срещу A-Kid

* Aoife Valkyrie срещу Nina Samuels

* Шампионът на NXT в круизно тегло Джордан Девлин защитава срещу Травис Бенкс

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.