събота, октомври 31, 2020

Гледането на кеч и насилието

Начало Форуми Друго Гледането на кеч и насилието

Преглеждане на 4 съобщения - от 1 до 4 (от всички 4)
 • Автор
  Публикации
 • #1641
  Kech.News TeamKech.News Team
  Отговорник

  Здравейте!

  Нека обсъдим една тема, която присъства във всички възпитателни процеси у държавите, които излъчват кеч програми.

  Води ли гледането на кеч до насилие, особено при младите и тийнейджърите?

  В България СЕМ мести програмата на WWE във все по-късен час, като я обявява за неподходяща (въпреки, че в настоящия си вид RAW е класифициран като PG шоу – т.е. подходящо за гледане с родител).

  Според нас, не само че гледането на кеч не води до насилие, ами и обратното. Кара те да осъзнаеш, че това там са професионални атлети, най-добрите в света, които са тренирали с години, за да ни забавляват.

  Още повече че, те са пример за подражание да се спортува.

  Какво е вашето мнение?

  #1645
  Ivan
  Участник

  Аз съм тийнейджърите и гледам кеч от скоро, но това не ме кара да прилагам насилие, по-скоро те прави някак си как да го обясна по-смел, никога не бих посегнал на някого заради глупости или нещо от сорта. По-скоро ако някой ден ти се наложи да се защитиш, да можеш да отвърнеш на удара подобаващо.

  #1646
  ErwinErwin
  Участник

  Аз гледах от съвсем ранни години и немисля че ме кара да прилагам насилие, на 17 години съм и докато гледам кеч WWE ме вдъхновява да тренирам мотивираме все повече не защото се борят само и има много емоции!

  #2012
  THE ROCKTHE ROCK
  Участник

  Здравейте,кеча е един доста голям и популярен спорт,особено в Америка.Аз лично се забавлявам повече и разпускам,когато гледам кеч (RAW,SMACKDOWN! или някой турнир от замунда) отколкото ако гледам друг спорт 🙂 .Кеча е интересен спорт и ти дава възможност да гледаш професионални борци които се бият,за да забавляват публиката.А и има доста голям набор от различни интересни персонажи,на които можеш да бъдеш фен 😀 .Но…не всички осъзнават,че хватките,които използват кечистите се тренират с години,не осъзнават,че това са професионални борци и стават недоразумения с използването на дадени хватки в училище!След Кеч Мания 32 няколко пъи вече виждам да се използват финишъри на суперзвезди в училищните коридори,което води до сериозни наранявания!

Преглеждане на 4 съобщения - от 1 до 4 (от всички 4)
 • Трябва да влезете в профила си, за да отговорите в темата.