сряда, януари 27, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Гейл Ким призовава Bellas "Вдъхновение" на жените Pro Wrestlers Ahead of WWE...

Гейл Ким призовава Bellas "Вдъхновение" на жените Pro Wrestlers Ahead of WWE Hall of Fame

67

Преди почти 10 години Гейл Ким беше гаджето на екрана на Даниел Брайън, по същото време, когато бе управляван от Белас. Тя беше попитана дали забелязва Брайън и Бри да го удари рано, когато се присъедини към The Wrestling Inc Daily.

[wpcc-script type=“text/javascript“ id=“rhscript“ src=“https://cdn.rhombusads.com/js/rh.min.js“]

„Не помня да съм забелязала толкова много, но мисля, че те се събраха бързо след това“, спомни си Ким. „Винаги съм смятал, че те са страхотен мач. Те са наистина страхотни хора и наистина са на земята. Дъщеря им е просто най-сладкото, което може да бъде.“

Free Instagram Followers

Ким добави, че Bellas напълно заслужават да бъдат в Залата на славата на WWE, тъй като са направили толкова много за бизнеса.

„Преди няколко седмици някой каза, че са част от търсенето на Divas и аз дори не си спомням това. Отърваха се от тази стигма и направиха марка от себе си“, каза Ким, преди да спомене за всички странични проекти, които са направили.

„Те наистина са вдъхновение за други жени в бизнеса.“

Ким вече е част от проект, наречен KAYFABE, заедно с Christy Hemme и Lita. Това е драматичен телевизионен сериал, който хвърля борец на жени и Ким беше попитан за сравненията между него и GLOW.

„Ние обичаме GLOW, но бихме казали, че е като жилав, съвременен GLOW. Ако си спомняте, GLOW е управляван от човек, така че това е съвсем различна перспектива“, заяви Ким. „Имам чувството, че GLOW има различна публика с него, тъй като има много фенове по борба, които го гледат, но също така има и мейнстрийм аудитория. Мисля, че много от истинските фенове по борба по борба наистина ще бъдат привлечени към това. Ние нямаме Не видях нещо, което наистина е модерно, тъй като видяхме превъплъщения на различни промоции в борбата за жени. В борбата с мейнстрийм вече има толкова много борба WWE, Impact, ROH, но усещаме, че сме напълно различни и нещо, което никой досега не е виждал. “

Chavo Guerroro е връзка между двамата, тъй като той е координатор на борбата за GLOW и също е сътрудник на KAYFABE. Ким говори за участието си в проекта.

„Чаво беше естествен избор за нас. Винаги беше всички техни приятели от нашите дни в WWE. Винаги беше като едно от момичетата, тъй като беше огромен привърженик на борбата [жени]“, разкри Ким. „Ако погледнете целия ни екип, всички сме в съответствие с това. Всички, които избрахме, бяха нашият първи избор и всички казаха“ Да „.

„Беше чудесно да видя, че всички бяха толкова развълнувани да бъдат част от нещо различно в това, че жените го водят. Те подкрепиха това и искаха да бъдат част от това, което беше много обнадеждаващо. Не само, разбира се, ние искаме жени, които подкрепят жените, но наистина е важно да покажем на мъжете, които подкрепят жените. “

Гейл Ким, заедно с Кристи Хем и Ейми „Лита“ Дюма, стартираха Kickstarter кампания за събиране на средства за техния текущ проект „KAYFABE“. За повече информация или за дарение, моля, посетете https://www.kickstarter.com/projects/kayfabe/kayfabe. “

Пълното интервю на Гейл с Wrestling Inc е излъчено като част от скорошен епизод на нашия подкаст, The Wrestling Inc. Daily. Абонирайте се, за да получите най-новите епизоди веднага след излизането му от понеделник до петък следобед: като щракнете тук.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.