сряда, октомври 21, 2020
Начало WWE - Световна федерация по кеч Гейл Ким разкрива, че Ашли Масаро се е свързала с нея за...

Гейл Ким разкрива, че Ашли Масаро се е свързала с нея за борбата за въздействие преди да премине

67

Миналия май светът по борба бе в шок, когато бившата суперзвезда от WWE Ашли Масаро почина. По време на интервюто си за подкаста Chasing Glory на Лилиан Гарсия, продуцентите на „KAYfABE“ Кристи Хем, Гейл Ким и Лита говориха за трагичното й преминаване и за това как новият им проект е фокусиран върху разказването на истории, подобни на тези на Масаро.

„За мен беше изключително тежко, защото знаейки нейната история и знаейки, че сме я виждали многократно и знаейки, че тази жена се нуждае от помощ. Тя вика за помощ, а не се свързва с нея, разби сърцето ми, – тъжно каза Хем. „Защото знаех. В червата си знаех. За мен това беше като:“ О, Боже, имам глас в този свят и всички ние минаваме през всички тези неща. “ Но когато видите нещо, е все едно да не виждате нещо, което да не се свързва с нея по този начин и да съжалявам, за което съжалявам с нея. Мога да кажа за мен, преминавайки покрай тази ситуация, никога няма да имам съжалявам с друг човек, с който се чувствам принуден да общувам по някакъв начин. “

Лита също добави, че съжалява и за положението на Масаро. Тя споменава, че е трудно да разберем, че някой може да се нуждае от помощ за травматичните си ситуации, особено след като нашето общество ни е научило да се движим покрай тях.

Free Instagram Followers

„Искате да повярвате, че не са, въпреки че имате чувство на червата, както знаете.“ Мисля, че този човек може да се нуждае от помощ „, добави Лита. „Но тогава си като“ Те вероятно са добре. “ Не че пренебрегвате техния призив, а че искате да повярвате, че по това време те не нараняват или се борят толкова, колкото вероятно са били. “

Ким отбеляза няколко седмици преди Масаро да премине, че те са в контакт относно възможно е Масаро да се върне в ринга за Impact Wrestling.

„Имах контакт с нея, вероятно няколко седмици преди това [минаването й]“, заяви Ким. „Тя искаше да се върне в борбата. Тя беше като“ Хей Гейл, има ли начин да работя с Impact Wrestling? “ Бях като: „Да, определено когато се върнеш на ринга, изпрати ми нещата си“. Изглеждаше толкова позитивна и възпитана и всичко.

„Знам, че една от проверките ми случайно ми се изпрати по имейл, така че току-що имах скорошен контакт с нея. Просто шокиращо. След като тя мина и след като се случи всичко това, тя трябваше да ми изпрати тази проверка, а аз просто си помислих „Добре, нищо не се случи“. Честно казано, изобщо не ме интересуваше (след като тя го измисли), получих го и на него беше написана бележка. Когато го получих, бях като „О, Боже мой“. Беше луд “.

Можете да видите тяхното пълно интервю по-горе. Ако използвате някой от цитатите в тази статия, моля, кредитирайте Chasing Glory-Lilian Garcia с ah / t на Wrestling Inc. за транскрипцията.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.