събота, януари 16, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Гледайте премиера на "Dark Side Of The Ring" на Vice на Chris...

Гледайте премиера на "Dark Side Of The Ring" на Vice на Chris Benoit (Видео)

92

Както се вижда по-горе, Vice пусна пълното видео от първа премиера на част от втората част на „Тъмната страна на пръстена“. Епизодът се фокусира върху трагедията на Крис Беноа от 2007 г.

Описанието на YouTube за видеото гласи така: „През 2007 г. суперзвездата по борба Крис Беноа уби уби съпругата си Нанси и 7-годишния син Даниел, след което сложи край на живота си. Най-близките до трагедията никога не са говорили открито, досега. “

В епизода участват Крис Джерико, Вики Гереро, Чаво Гереро, другият син на Крис Дейвид Беноа, сестрата на Нанси Сандра Тофолони и други.

Free Instagram Followers

Пълната двучасова премиера на сезона ще излъчи във вторник, 24 март от 21:00 ч. ET по Vice TV, ViceTV.com и приложението Vice TV.

Наскоро Vice ни изпрати следния синопсис за епизода на Benoit и втория сезон на хита им от поредицата „Dark Side of the Ring“:

ТЪМНА СТРАНА НА ПЪРВИЯ Сезон 2, повдига завесата на най-противоречивите истории на борбата и ще премие премиерно във вторник, 24 март от 21:00 ч. ET / PT на VICE TV с двучасов специален епизод на трагичната история на иконата за борба Крис Беноа. Поредицата, продуцирана от VICE Studios, ще излъчва седмично във вторник в 22:00 ET / PT.

Този сезон, DARK SIDE OF THE RING, най-гледаното предаване в историята на VICE TV, се впуска още по-дълбоко в затъмненото минало на борбата, разкривайки бруталните и често трагични последици от живота, живял в квадратен кръг. Икона за борба и бившата суперзвезда от WWE Крис Джерико разказва поредицата.

Премиерният специален епизод от две части се задълбочава в трагичната история на суперзвездата по борба Крис Беноа. През 2007 г. Беноа, едно от най-големите имена в спорта, уби съпругата си Нанси и седемгодишния син Даниел, преди да се обеси в престъпление, което шокира света и предизвика разговор за психичното здраве в спорта, който продължава и днес. Документалният филм предлага безпрецедентен достъп до вътрешния кръг на семейството и приятелите на Беноа, които разкриват сложните си чувства към трагедията 13 години по-късно, включително и синът му Дейвид: „Това определено не беше той. Той все още е моят герой“ и Сандра Тофолони, Нанси Беноа сестра: „Мисля, че го правя, някой ден искам да му простя, че не е днес.“

В следващите епизоди, сезон 2 се потопи в нов списък от истории за борба, който включва: убийството на Дино Браво; противоречивият турнир „Brawl for All“, довел до контузии в края на кариерата; опасената кариера на Ню Джак; Насилието на Дейвид Шулц с репортер 20/20; смъртта на Нанси Аржентино, приятелката на Джими Снука; вътрешната история на борбата за най-доброто отборно партньорство с екип Хоук и животно; Фанатичният опит на Херб Абрамс да изгради борба за империя; и опустошителната история за каскада на Оуен Харт, който се обърка трагично.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.