Голямо съобщение се закани за SmackDown тази вечер

80

Тази вечер епизодът на петък вечерта SmackDown е предназначен да се проведе от река Арена на река Гила в Глендейл, щата Азия, и той трябва да включва завръщането на The Bella Twins.

Измина доста време, откакто феновете видяха The Bella Twins по програмирането на WWE, но те са готови да се появят в A Moment of Bliss, а Ники Бела наскоро се включи в социалните медии, за да закачка голямо съобщение за шоуто тази вечер.

Ники публикува следното в Instagram:

Free Instagram Followers

„Настройте се на @wweonfox утре вечер! @thebriebella и аз, както и нашите бебешки неравности, ще направим ОГРОМНО съобщение за момент на блаженство с @alexa_bliss_wwe_ & @nikkicrosswwe 👯‍♀️ Може би шампионите могат да го направят бременна 😉 Супер развълнуван да види армията на Бела, цяла WWE Суперзвезди, продуцентски екип и екипаж! Опитвайки се да намеря тоалет днес ми беше толкова тежко, но мислете, че намерих нещо добро, защото моите фланелки и къси панталони определено не ми пасват в момента хаха Tune в 20:00 EST само на @foxtv 🙌🏼 ”

Към този момент не е точно ясно каква ще бъде обявата, но се носят слухове, че The Bellas ще бъдат въведени в Залата на славата на WWE тази година.

WWE се фокусира върху следните точки за шоуто тази вечер:

  • Голдбърг се завръща в SmackDown преди Universal Title Match
  • Близнаците Bella се завръщат тази петък вечер за „Момент на блаженство“
  • Наоми и Кармела се сблъскват за правото да оспорват Байли за титлата за жени SmackDown в WWE Super ShowDown
  • Новият ден и Usos се сблъскаха с The Miz, John Morrison, Dolph Ziggler и Robert Roode в екип от Eg-Man Tag Action
  • Лейси Евънс ще седне с Рене Йънг за ексклузивно интервю тази петък вечер на SmackDown
Вижте тази публикация в Instagram

Настройте се на @wweonfox утре вечер! @thebriebella и аз, както и нашите бебешки неравности, ще направим ОГРОМНО съобщение за момент на блаженство с @alexa_bliss_wwe_ & @nikkicrosswwe 👯‍♀️ Може би шампионите могат да го направят бременна 😉 Супер развълнуван да види армията на Бела, цяла WWE Суперзвезди, продуцентски екип и екипаж! Опитвайки се да намеря тоалет днес ми беше толкова тежко, но мислете, че намерих нещо добро, защото моите фланелки и къси панталони определено не ми пасват в момента хаха Tune в 20:00 EST само на @foxtv 🙌🏼

Публикация, споделена от Ники Бела (@thenikkibella) на

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.