вторник, януари 19, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Голямото шоу за това, което липсва в днешната WWE, женският талант често...

Голямото шоу за това, което липсва в днешната WWE, женският талант често има повече шофиране от мъжете

124

Голямото шоу беше гост в последния епизод на „След камбаната“ с Корий Грейвс. Голямото шоу беше там, за да промотира новото си шоу на Netflix, The Big Show Show, което той снима миналото лято. Грейвс попита Шоу за неговите мисли за WWE днес и той разказа за нещата, които липсват в днешната WWE.

[wpcc-script type=“text/javascript“ id=“rhscript“ src=“https://cdn.rhombusads.com/js/rh.min.js“]

„Мисля, че едното нещо, което виждам много с по-новия талант, е да видя шофиране, виждам сърце [и] виждам страст, но увереността липсва, защото те все още не са се намерили, и знам, защото бях там от години защото имам увереност в себе си като талант. Смятам, че понякога е по-агресивна среда да е полезно да я накарам да расте и да отсеем онези, които не бива да има там, „каза Big Show. „Винаги чувам хората да казват:“ Обичам бизнеса. “ Вие сте тук пет минути. Освен ако не направите драматична промяна в себе си, за да създадете ново следване, да създадете нов интерес и да създадете нови очи върху вас, това е мястото, където сте. Не става въпрос за уреждане, а за намиране на начин да продължите да се подобрявате, да се подобрите [и] да преоцените. “

Free Instagram Followers

Big Show сподели история по-рано тази година за време, когато The Undertaker го дъвче през първите си дни в WWE. Той сподели възхищението си от The Undertaker за промяната на стила си и поглед през годините, за да се впише в непрекъснато развиващия се пейзаж на борбата.

„Undertaker е невероятно в това. Толкова години Undertaker беше“ The Deadman „. Той излезе. Входът му беше най-емблематичният вход за всички времена, но след това стигна до там, където знаеш какво ще променя. Тогава трябва да видите Undertaker като „The American Badass“. Той имаше мотора. Той започна да поставя повече задържания на MMA, защото е фен на MMA, така че започна да прави повече заснемания от типа на MMA тип и малко промени стила си, за да се развива с пъти „, каза Big Show. „Мисля, че това става чрез натиск и това, че хората около теб те тласкат да бъдеш по-добър и хората над теб, които се опитваш да постигнеш и се опитваш да станеш по-добър от тях.“

Голямото шоу говори повече за динамиката на днешната WWE и за това как борците са разположени на определени позиции. Той казва, че в днешно време на борците се дава всичко, но също така не им се дава достатъчно, за да бъдат оставени да измислят нещата сами.

„Наистина не виждам това, тъй като всички са в прореза в момента. Това е нещото, което малко ме натъжава. Смятам, че е трудно за някой талант, когато се поставят в определен слот, за да излязат от него, особено когато са зелени и са неопитни, защото не знаят как и няма да се водят по този начин „, заяви Big Show. „По много начини всичко им се подава на ръка и в много отношения те са някакви сами по себе си. Наистина е странна динамика да се опитвам да обясня, но винаги съм се опитвал да дам ухо на всеки, който пита “.

Голямото шоу продължи и каза, че по-скоро би бил талант от времето си, когато идва, макар и днес. Той говори за значението на ветеранското ръководство, което беше по-присъстващо тогава, отколкото днес. Наскоро той говори за съветите, които получи от WWE Hall of Famer Randy Savage.

„Много бих предпочел да съм талант от времето, когато преминах, отколкото талант сега. Просто средата беше различна. Мисля, че беше по-добре, защото много от хората, с които работех, бяха хора, с които уважавах и отраснах. и през цялото време имаше лидерство “, заяви Big Show. „Мисля, че това е едно нещо, което може би боли малко. Няма достатъчно истинско ветеранско ръководство на пътя и на ринга. Има няколко момчета, но когато започнах, всички бяха ветерани.“

Голямото шоу сподели похвали за „Четиримата конници, Беки Линч, Шарлот Флер, Байли и Саша Банкс. Той говори за това как са повишили нивото на женското разделение на WWE и казва, че нивото на глад, което са показали, не се показва от борци на мъжката дивизия.

„Това, което се опитвам да кажа е, че ставаш по-добър само отгоре надолу, а когато отгоре надолу се постави висока лента, всеки постига да постави тази лента. Топ човекът също трябва да бъде избутан отдолу. Това е истински хидролик , течна ситуация, при която хората под долната карта трябва да натискат тази дивизия, за да продължат „, каза Big Show. „Ето защо виждате невероятна трансформация на нашето женско разделение. Вижте най-добрите таланти, които имаме в нашата женска дивизия. Имате Шарлот Флер, Беки Линч, Бейли и Саша, а тези момичета просто излязоха и промениха динамиката на борбата с жените. . И какво ще получите? Вземете всички тези момичета, които влизат зад тях. Те виждат: „това е възможността. Искам тази възможност.“ Момичетата са по-задкулисни и в съблекалнята за време, защото имат добри мачове [и] имат качествени мачове. Виждам онзи глад, който понякога не виждам при момчетата. Мисля, че там се е изместила динамиката. “

Грейвс попита Биг Шоу какви съвети ще даде, ако започне днес в NXT . Голямото шоу говори за това да седиш назад и да учиш и да си готов да покажеш собствените си способности.

„Дръжте си затворени уста и наблюдавайте. Не бягайте и целувайте дупето на всички, ръкувайте се и се представете. Не притеснявайте никого“, казва Биг Шоу. „Научете се, и когато се появи възможността да се покажете, излезте на топчета, защото има 1001 души, които ще се качат и ще ви стиснат ръката като:„ Аз съм си такъв и така и наистина съм щастлив, че съм тук. Цял живот съм почитател и yada yada yada. ОК, покажете ми какво можете да направите. Покажете ми, че можете да поставяте задници на седалки. Покажете ми, че можете да имате мач. Покажете ми, че можете да разкажете история, а не си правите нещата, а аз правя моите неща. “

Можете да слушате целия подкаст, като кликнете тук. Ако използвате каквито и да било кавички в тази статия, моля, кредитирайте WWE’s After The Bell с ah / t на Wrestling Inc. за транскрипцията.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.