Гробаря към Винс: Кръвта на Шейн ще е по твоите ръце, а не върху моите

931

Трите Хикса прие предизвикателството на Дийн Амброуз за мач за световната титла

Шоуто бе открито от Световният шампион в тежка категория Трите Хикса. Той започна да говори за това, което стори на Роман Рейнс миналата седмица, но бе прекъснат от Дийн Амброуз, който неочаквано се появи на ринга. Дийн попита Играта кой е искал да спечели в мача тройна заплаха на Fastlane, а HHH му отвърна, че мачът е бил Рейнс срещу Леснар, тъй като от самото начало му било ясно, че Амброуз не е фактор. Лунатика предизвика Церебралния убиец на мач за титлата, а той му отвърна, че ще получи отговор на предложението до края на епизода. Трите Хикса също съобщи на Амброуз, че ще участва в главния мач на вечерта срещу Алберто дел Рио.

 • В първия мач Саша Банкс се изправи срещу Беки Линч, за да определят коя от двете диви ще бъде претендент №1 за титлата на дивите и съответно ще участва в мач срещу Шарлот на Кеч Мания за шампионския пояс. Банкс и Линч обаче завършиха с равенство при едновременен двоен туш. Двете ще играят втори мач помежду си на SmackDown.
 • Майк Миз победи Долф Зиглер.
 • Шоуто продължи като Стефани МакМеън се появи на ринга, за да довърши речта си по повод получаването на наградата за заслуги „Винсънт Джей МакМеън“. Както е известно, миналата седмица Стефани бе прекъсната от брат си Шейн. И този път обаче съпругата на Трите Хикса не успя да произнесе речта си, тъй като публиката не спря да скандира името на Шейн.
 • В следващия мач Шеймъс и Русев победиха Луча драконите – шампиона на САЩ Калисто и Син Кара.
 • Райбак победи Адам Роуз.
 • Шоуто продължи като наскоро оформилия се тандем между AJ Стайлс и Крис Джерико победиха Световните отборни шампиони Новия ден – Биг И Ленгстън и Кофи Кингстън (придружени от Кофи Кингстън). Y2J Заключи Стените на Джерико на Кофи, което накара Кингстън да се предаде. След мача AJ заяви, че отборът между Джерико и него – Y2AJ – предизвикват Новия ден в мачове за титлата следващия понеделник.
 • Епизодът продължи, като собственикът на WWE Винс МакМеън покани на ринга Гробаря, който ще брани интересите му на Кеч Мания. Както е известно на турнира Мъртвеца ще се бие срещу Шейн МакМеън в мач от типа „Ад в клетка“, а ако Шейн победи той ще измести Стефани МакМеън и Трите Хикса от шефската позиция в RAW. Гробаря обаче, ясно показа, че не смята да козирува на Винс и дори го хвана за гушата.  Точните думи на Гробаря бяха „кръвта на сина ти, ще бъде върху твоите ръце, а не върху моите“, след което Мъртвеца се махна от сцената. Винс МакМеън продължи с речта си, като заяви, че Шейн вече не е негов наследник. Остава обаче загадка какво имаше предвид Гробаря.
 • Буба Рей Дъдли победи Джей Усо.
 • Грамадата си върна на Кевин Оуенс за мача в миналия SmackDown и победи интерконтиненталния шампион, чрез отброяване.
 • Наоми победи Бри Бела.
 • raw1188_exclu_dean--860439ef17f47407a5f1707c10b38321RAW продължи с главния мач за вечерта между Дийн Амброуз и Алберто дел Рио. Срещата, обаче, беше прекъсната, тъй като на ринга се появиха цялата Лига на нациите. Уейд Барет, Русев, дел Рио и Шеймъс пребиха Амброуз. След побоя Трите Хикса се появи на сцената и направи коронната си хватка Педигри на Лунатика, след което му каза, че приема предизвикателството му за мач за световната титла. Амброуз обаче отново прояви дързостта си, като отвърна с „Благодаря“. Това само ядоса Играта, който хвърли още бой върху лежащия на пода Дийн.

Очакваният мач за световната титла между Амброуз и Трите Хикса най-вероятно ще се проведе на PPV-то March to WrestleMania: Live from Toronto на 12 март.

Снимки и видео: WWE.com

Free Instagram Followers

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.