петък, януари 22, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Хоакин Уайлд Vs. Дани Бърч и Oney Lorcan Vs. Исая "Swerve" Скот...

Хоакин Уайлд Vs. Дани Бърч и Oney Lorcan Vs. Исая "Swerve" Скот е обявен за WWE 205 Live

72

WWE току-що потвърди, че този епизод на WWE 205 Live ще излъчи на живо по WWE мрежата от центъра за изпълнение тази вечер.

[wpcc-script type=“text/javascript“ id=“rhscript“ src=“https://cdn.rhombusads.com/js/rh.min.js“]

Тази вечер в епизода ще бъдат включени два първи мача с WWE NXT Superstars в действие. Исая „Swerve“ Скот ще се изправи срещу Оней Лоркан, докато Дани Бърч ще се заключи с Хоакин Уайлд.

Free Instagram Followers

По-долу е съобщението на WWE за тази вечер на 205 епизод на живо :

Уайлд се надява на голяма победа срещу Бърч

Не може да се отрече, че Хоакин Уайлд бързо се превърна в един от най-вълнуващите конкуренти на WWE 205 Live. Той е спечелил две впечатляващи победи срещу Раул Мендоса и изглежда да докаже, че е сериозен претендент за първенството на NXT Cruiserweight.

Космическата суперзвезда обаче е изправена пред страшно предизвикателство под формата на трудно ударения Дани Бърч. Интензивността на британския силен стил се съперничи само от партньора му от екипа му Oney Lorcan, а Уайлд може да не е подготвен за товарния влак, който е Burch.

Ще се появи ли Уайлд с поредната победа или Бърч ще го изхвърли от средата?

Може ли „Swerve“ да се конкурира с яростта на Lorcan?

Като един от най-известните крайцери на NXT на лилавата марка, Исая „Swerve“ Скот си постави целта си да направи WWE 205 Live „Swerve’s House“. Той вече се срещна с много от най-добрите конкуренти на дивизията, но тази вечер той се изправи срещу един от партньорите си от миналата седмица отборния мач на 10-Man Elimination Tag, Oney Lorcan.

И двамата суперзвезди се надяват да направят своя случай за шампионат на NXT Cruiserweight Championship и беше неизбежно пътищата им да се сблъскат. Ще бъде ли достатъчно бързото и иновативно провинение на „Swerve“ достатъчно, за да овладее необузданата интензивност и устойчивост на „Бостънският скандал“?

Не пропускайте WWE 205 Live, тази вечер в 10/9 C, стрийминг в наградената WWE мрежа.

Следете новините и бележките, излезли от тазгодишния 205 епизод на живо , и не забравяйте да се присъедините към нас за отразяване на живо в 22:00 ET.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.