Хорнсуогъл

1399

Дилън Постъл (роден на 29 май, 1986) е американски професионален кечист-джудже. В момента той работи в Световната Федерация по Кеч. Подвизава се със името Хорнслогъл или както го наричат коментаторите – Малкото копеле.

Кариера

2005

Приоритета за Хорнслогъл от това че подписа с WWE беше, че той е опитен в кеча. Борил се е за NWA Wisconsin, където е печелил титлата на X Division Championship. Няколко пъти се е появявал и в AWA Wisconsin, където се е борил в мач със вериги.

Световна Федерация по Кеч

Постъл подписва с WWE през май 2006та. Той е четвъртия кечист от NWA Wisconsin след Дайвари, Кен Кенеди и СМ Пънк, които са подписвали контракт с WWE. Постъл прави първото си появане по телевизия на шоуто WWE Unlimited, заедно със Снитски, Златния прах и Кандис Мишел.

Free Instagram Followers

Първото му появяне в ролята на леприкон на ирландския му приятел Финли е на 26 май. След победата на Финли над Пол Бърчил, мистериозен малък човек излиза под ринга и се нахвърля върху Бърчил.

След всеки мач на Финли, Малкото копеле започва да става все по-агресивно и по-агресивно.

На Без Изход, Финли и Постъл печелят срещу подобна двойка – Бугимен и Малкия Бугимен. Победата е постигната от Малкото копеле, след като прави Ирландско ДДТ на Бугимен и го тушира.

На 23 февруари, името Little Bastard е сменено със Hornswoggle в сайта на федерацията и всички референций със старото му име биват изтрити. Новото му име се появява по телевизията на 2 март 2007-ма.

Арсенал от хватки

[-] Ирландско ДДТ

[-] Цамбурването на поповата лъжичка

[-] Двоен натиск

[-] Сентон

Титли и отличия

[+] NWA Wisconsin

[-] NWA Wisconsin X Division Championship (1 път)

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.