петък, януари 15, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Иля Драгунов, ако той се свързва с фенове на WWE, възможна WALTER...

Иля Драгунов, ако той се свързва с фенове на WWE, възможна WALTER вражда, Triple H & Shawn Michaels

60

Суперзвездата на WWE NXT UK Илия Драгунов наскоро говори с talkSPORT и каза, че смята, че започва наистина да се свързва с феновете на WWE. Драгунов беше попитан дали чувства, че връзките се случват, тъй като той изглежда е един от най-популярните Superstars на марката NXT UK в момента.

[wpcc-script type=“text/javascript“ id=“rhscript“ src=“https://cdn.rhombusads.com/js/rh.min.js“]

„Мисля, че е така, мисля така. Имам много различен стил спрямо много други изпълнители“, каза Драгунов.d „Това е много изразително, нещо различно и не винаги е лесно да влезеш в него, но мисля, че страстта Изразявам, стила си и стремежа си, сигурно.

Free Instagram Followers

Бавно се свързва с хората. Обичам да ги виждам как правят оркестъра с мен, усещайки страстта, през която преминавам. Това е много приятно изживяване за мен и да, имам чувството, че съм по-свързан с хората “.

WWE Hall of Famers Triple H и Shawn Michaels хвалят често марката NXT UK , а в един репортаж за Triple H се казва, че е „обсебен“ от Драгунов. Тези дни Майкълс управлява марката NXT UK и Triple H го нарече страстен проект за The Heartbreak Kid. Драгунов беше попитан колко се радва, че той направи избора да се присъедини към WWE, за да работи с Michaels и Triple H, като се има предвид как той имаше много възможности, преди да подпише сделката за WWE.

„Чувствам, че хората ме разбират и това е много важно за мен. Ето защо толкова обичам работата си тук“, каза той. „Те разбират какво правя, без наистина да им казвам много. И в WWE съм виждал абсолютни професионалисти на съвсем ново ниво, което никога не съм виждал досега. Не съжалявам нито един ден, че съм тук.“

Unbesiegbar продължи с похвалите за WWE, когато го попитаха какво е да работите толкова тясно с топ таланти като Майкълс и Triple H. „Да, какво мога да кажа ?! Разбира се, че се учи от най-добрите. Това са неща, които не можете да си представите когато влизате в това [професионална борба]. Това е напълно нов хоризонт за мен и знам неща, които никога не съм мислил, че ще знам и ги виждам от различна гледна точка. Израствам като изпълнител всеки ден. Това е най-вълнуващото време в живота ми “, каза той.

26-годишният руснак подписа с WWE през февруари 2019 г. след успешен международен манш. Относно потенциалните срещи на европейски мечти, които би искал да има в WWE, Драгунов каза, че би искал да се изправи срещу RAW Superstar Aleister Black от Холандия.

„Има много имена. Мисля, че когато става дума за европейски имена, момчета като Алистър Блек, когото познавах преди времето му в WWE. Мисля, че ще се свържем много добре и това е битка, която хората биха искали да видят, може би, – каза Драгунов.

Феновете очакват с нетърпение NXT UK заглавие за интензивния Драгунов, откакто подписа с компанията. Той беше попитан дали е време за вражда с настоящия NXT UK Champion WALTER.

„Мисля, че всеки човек тук от тази марка очаква с нетърпение да се изправи пред най-голямата звезда на марката, която очевидно е шампион“, каза Драгунов. „Имам страхотна история с WALTER и обичам онези големи усещания за битка. Като, мачовете, които се чувстват като битки и войни, всичко, което е издигнато от бруталност и страст. В определен момент от време това трябва да се случи.“

За тези, които са го пропуснали, Драгунов влезе в основната сцена на събитието в уикенда на телевизионните тапинги на NXT UK в Ковънтри, Англия, където е записано това интервю. Можете да кликнете тук за спойлерите (ден 1, ден 2), които включват новини за следващия ход на Драгунов.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.