Impact Wrestling (16.03.2017) – Завръщането на LAX

458
Алберто Ел Патрон

Резултатите са от епизода на TNA Impact Wrestling, излъчен на 16 март 2017 г.

След като спечели Световната титла на TNA миналата седмица по противоречив начин, Алберто Ел Патрон я предаде на ръководството едва няколко дена по-късно. Алберто открива новия епизод с промо, в което изказва радостта си от това, че може да бъде себе си в Impact Wrestling. Алберто вика Боби Лешли на ринга, за да решат какво ще правят с титлата, но вместо това се появява Итън Картър Трети. След размяна на думи започва бой между двамата. Уговорен е мач между тях за по-късно.

Free Instagram Followers
  • Ларедо Кид и Гарза Мл. побеждават Илай Дрейк и Тайръс чрез туш.
    Тайръс се бави за смяната с партньора си, което позволява на Гарза да тушира Дрейк.

Планираният мач между Бранди Роудс и Кейси Куин не се провежда, тъй като Коди се появява и предлага на Куин 45 долара, за да не участва в мача. Тя не приема, но Коди продължава промото, обръщайки се към Moose и фактът, че е по работа в Япония. Бранди е разочарована, а Коди продължава да обяснява, че иска мач за титлата Impact Grand. Коди и Бранди напускат ринга.

Шампионката при жените Роузмери напада Кейси Куин и я нокаутира с Червена сватба.

  • Алберто Ел Патрон побеждава Итън Картър Трети чрез предаване.
    EC3 вкарва стол на ринга, но се отказва да го използва. Алберто му забожда ритник в главата, след което му заключва Cross Armbreaker и го кара да се предаде за първи път в кариерата му.

Ел Патрон благодари на Картър за страхотния мач и двамата си стискат ръцете.

  • Мач за Титлата на Х Дивизията: Тревър Лий (c) побеждава Андрю Еверет, Бракстън Сътър и Самоубиеца чрез туш.
    Лорел Вон Нес се появява пияна, за да гледа мача. Сдърпва се с Али, което разконцентрира Сътър. Когато кечистът се връща на ринга, Лий го поваля с коляно в главата и го тушира.

Брус Причард обявява, че след две седмици ще разберем кои са новите Отборни шампиони. Мачът ще бъде между четири отбора – сред тях са Decay, Reno Scum и отборът на Гарза Мл. и Ларедо Кид.

Трите отбора се сбиват, като Decay взимат преимуществото. В този момент се повявят Homicide и Конан от The Latin American Xchange заедно с нови съотбортици! Женският член на групировката поваля Роузмери с Германски суплекс. LAX разчистват района и позират на края на шоуто.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.