Impact Wrestling (18.05.17) – Джоузеф Парк е тук!

1629

Резултатите са от епизода на Impact Wrestling, излъчен на 18 май 2017 г.

 • Турнир за Отборните титли на Global Force Wrestling: The Latin American Xchange (Ортиз и Сантана) побеждават Гарза Мл. и Ларедо Кид чрез туш.
  Диаманте се намесва с Хуриканрана от горното въже за Гарза Мл., което позволява на LAX да тушират Ларедо Кид след Street Sweeper.

Магнус обвинява Брус Причард, че заради него е изгубил Глобалната титла на GFW срещу Алберто Ел Патрон. Причард заявява, че Магнус сам се е предал в мача си и Алберто също е имал тежък мач същата вечер. Ако има претенции към която и да е титла, Магнус ще трябва да се върне на края на опашката.

Free Instagram Followers

 • Конго Конг побеждава Бракстън Сътър чрез туш.
  След мача на ринга нахлуват КМ и Сиена, които помагат на Конг и Лоръл Ван Нес да пребият Сътър и Али. На помощ се притичва Махабали Шира. Сътър и Шира предизвикват Конг и КМ на отборен мач следващата седмица.

Карън Джарет обявява, че следващата седмица Дейви Ричардс и Анджелина Лъв ще се изправят срещу Еди и Алиша Едуардс.

 • Джеймс Сторм побеждава Итън Картър III чрез дисквалификация.
  Магнус, който гледа мача от коментаторската маса, внезапно започва да спори със Сторм по време на мача му, в отговор на което Брус Причард гони англичанина от залата.

Когато мачът продължава, Картър взима колан с намерението да бичува Сторм както миналата седмица, но когато съдията се опитва да му попречи, Картър го поваля, сваля му ризата и го налага с колана. През това време Сторм се свестява и се приготвя да повали Картър с Last Call, но е нападнат в гръб от Магнус, което приключва мача чрез дисквалификация. Брус Причард разчиства сметките им като урежда троен мач между Сторм, Картър и Магнус за следващата седмица, като победителят ще се бие за Световната титла на Impact на Slammiversary.

След като Причард обижда мъжествеността на Картър, бившият световен шампион тръшва продуцента по лице.

 • Мач за Женската титла на GFW: Сиена (c) побеждава ODB чрез туш.
  ODB скача от второто въже, но Сиена се отмества, след което я поваля със Silencer и я тушира.

Джеръми Бораш се появява в Импакт Зоната, вбесявайки бившия си колега Джош Матюс. Бораш обявява, че след намесата на адвокат официално е бил върнат на коментаторската маса. Адвокатът на Бораш се оказва завръщащият се Джоузеф Парк! Парк допринася към драмата като предизвиква Матюс на отборен мач срещу Бораш и себе си на Slammiversary – Матюс просто трябва да си намери партньор.

 • Ultimate X мач за Титлата на Х дивизията: Лоу Ки (c) побеждава Андрю Еверет и Тревър Лий.
  Грегъри Хелмс се опитва да помогне на Лий като му подава стол, но Лоу Ки го използва срещу него. Мениджърът отново влиза в действието, когато сваля Еверет от горното въже с Вратотрошач. След това Хелмс улеснява Лий като го кара да стъпи на раменете му, за да свали пояса. Шампионът Лоу Ки обаче саботира плана и поваля дуото. Моменти по-късно и тримата кечисти се катерят към центъра на хикса. Лоу Ки успява с крака да избута противниците си и да откачи колана, оставайки шампион.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.