Impact Wrestling (20.04.17) – Завръщането на Лоу Ки

1243

Резултатите са от епизода на Impact Wrestling, излъчен на 20 април 2017 г.

 • Отборните шампиони The Latin American Xchange (Сантана и Ортиз) побеждават Джак Холмс и Джо Коулман чрез туш.
  LAX взимат победата с двойната хватка Уличен метач.

След като мачът приключва, Конан взима микрофон и коментира текущата “революция” на LAX, преди да бъде прекъснат от тримата членове на Decay. Между двата отбора избухва бой, в който LAX демонстрират числено превъзходство.

Карън Джарет обявява публично, че Impact Wrestling и Global Force Wrestling вече са една компания, която усилено работи над потенциални партньорства с международни кеч компании. Джарет също обявява три шампионски мача за тази вечер. Първо, Роузмери ще защитава Женската титла срещу ODB, след което Тревър Лий ще заложи титлата на Х дивизията срещу Андрю Еверет. Главният мач на вечерта ще бъде за Световната титла, като шампионът Боби Лешли ще защитава срещу Джеймс Сторм. Анонсът на Карън е прекъснат от завръщащия се ветеран на Х дивизията Сонджей Дът! Кечистът изтъква постиженията си в Impact Wrestling и моли да бъде вкаран в мача за титлата на Х дивизията, който според него трябва и да бъде главен мач. Претендентът Андрю Еверет възразява, че е заслужил мач с Лий едно в едно, след което шампионът и мениджърът му Шейн Хелмс също подкопават позицията на Дът. Брус Причард решава конфликта, като обявява, че Тревър Лий ще защитава титлата на Х дивизията срещу Еверет и Дът… и още трима! Еверет и Дът са нападнати от Лий и Хелмс, но успяват да ги неутрализират и прогонят.

Free Instagram Followers
 • Мач за Женската титла: Роузмери (c) побеждава ODB чрез туш.
  ODB пробва Bronco Buster, но се нанизва на крака на Роузмери, която после довършва претендента с Червена сватба.

Суогъл поздравява коментаторите от предните редове на публиката.

 • Конго Конг побеждава Крис Силвио чрез туш.
  Конг взима бърза победа с Цамбурване от горното въже.

Шампионът на Global Force Wrestling Магнус заявява в задкулисно интервю, че Алберто Ел Патрон не заслужава мачове за Световната титла, тъй като не е постигнал нищо в Impact Wrestling. Британецът обаче вярва, че титлата на GFW му дава правото да застане начело на опашката.

 • Мач за Световната титла: Боби Лешли (c) побеждава Джеймс Сторм чрез туш.
  Лешли е съпроводен до ринга от коментатора Джош Матюс, който беше уволнен миналата седмица. Нелеп инцидент води до нокаутирането на съдията, което позволява на Сторм да вземе стъклена бутилка с намерението да я използва като оръжие. В този момент Итън Картър Трети нахлува на ринга, взима бутилката и я разбива в главата на Сторм, след което Боби Лешли довършва Каубоя с Копие и го тушира.

Impact Grand шампионът Moose предизвиква Крис Адонис на мач, но Адонис не може да приеме поради нараняване на ръката и заявява, че друг може да вземе мястото му следващата седмица. В този момент Moose е атакуван в гръб от Дейви Ричардс.

Шестият състезател в тазвечерния мач за титлата на Х дивизията се оказва още един завръщащ се ветеран – Лоу Ки!

 • Мач за титлата на Х дивизията: Лоу Ки побеждава Андрю Еверет, Дезмънд Екзевиър, Самоубиеца, Сонджей Дът и Тревър Лий (c) чрез туш. – НОВ ШАМПИОН!
  Забавен и динамичен мач с много рисковани маневри. Към края на мача изглежда, че Еверет е в най-добра позиция, но Лоу Ки го изважда от строя с Енцуигири, след което се качва на горното въже, забожда Double Stomp върху шампиона Лий и го тушира. Лоу Ки е новият шампион на Х дивизията!

Джош Матюс отново причинява хаос на коментаторската маса, отнемайки вниманието от момента на ринга. Матюс предивизвиква Джеръми Бораш да го удари и в крайна сметка Бораш го поваля с десен удар.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.