Impact Wrestling (30.03.17) – Нови отборни шампиони

705
Impact Wrestling

Резултатите са от епизода на TNA Impact Wrestling, излъчен на 30 март 2017 г.

Ръководството на Impact Wrestling предупреждава Джош Матюс да оправи взаимоотношенията си с Итън Картър Трети, ако иска да остане на коментаторската маса.

Карън Джарет открива шоуто на ринга, като споменава проблеми, които трябва да бъдат адресирани спешно. След напускането на Мария Канелис, женската дивизия се нуждае от затягане на контрола. Карън вика Сиена, която през последните седмици си създава име в компанията на гърба на останалите. Сиена заявява, че за разлика от Карън е постигнала всичко независимо от съпруга си. Карън й дава последен шанс да се извини, когато се появява едър непознат мъж. Кечистът, познат под прякора КМ, се оказва братовчед на Сиена и на свой ред дава възможност на Карън да се извини. Бракстън Сътър и Али избавят Карън от неудобната ситуация. По-късно тази вечер, КМ ще се изправи срещу Сътър.

Free Instagram Followers

 • Андрю Еверет побеждава DJ Z чрез туш.
  DJ Z се подготвя да забоде Rolling DDT на Еверет, който го преобръща в бърз туш. След мача се появява Династията Хелмс (Грегъри Шейн Хелмс и Шампионът на Х Дивизията Тревър Лий). Хелмс заявява, че Еверет най-накрая ще получи възможност да се докаже следващата седмица.

Джеръми Бораш интервюира Женската шампионка Роузмери, която заявява, че след като е пенсионирала Гейл Ким, разбила мечтите на Сиена и скапала личния живот на Бранди Роудс, няма кой да й се опълчи. ODB я прекъсва и я предизвиква на мач. Роузмери отказва и си тръгва, но пътят й е пресечен от цялата женска дивизия. Започва масов бой.

Итън Картър Трети излиза на ринга, за да се извини на Карън Джарет за поведението си. EC3 изразява желанието си да се върне на предишното си ниво и на нивото на други бивши Световни шампиони на Impact. Появява се Джеймс Сторм, който не разбира защо името му не се споменава редом с другите легенди на компанията. Сторм казва, че уважава EC3, но не е на нивото на ветеран като него. Изводът на Сторм е, че заслужава мач за титлата. В края на сегмента EC3 и Сторм си стискат ръцете, оставяйки на феновете да решат кой е претендентът.

 • Мач за Impact Grand титлата: Moose (c) побеждава Коди Роудс с 2-1.
  Докато Moose и Роудс се бият извън ринга, Роудс пробва Суперритник, с който вместо опонента си нокаутира един от съдиите. Мястото му е взето от Брус Причард, който гласува първият рунд да бъде присъден на Moose. Роудс печели втория рунд, който завършва с Цифрата четири. Докато Коди празнува, съпругата му Бранди заявява, че и двамата се държат като деца и напуска. Оспорваният трети рунд е спечелен от Moose.

Следващата седмица ще има Gauntlet мач за определяне на претендент за Женската титла.

 • КМ побеждава Бракстън Сътър чрез туш.
  Докато Сътър се готви да довърши КМ, Сиена напада Али и го разконцентрира. В резултат Сътър изяжда финишъра на КМ и губи. След мача Сиена и КМ са прогонени от Сътър и Али. Все още пиянстващата Лоръл Ван Нес се появява за кратко.

 • The Latin American Xchange (Ортиз и Сантана) побеждават Ларедо Кид и Гарза Мл., Reno Scum (Адам Торнстоу и Лъстър Легендата) и Отборните шампиони Decay (Abyss и Лудия Стив) чрез туш – НОВИ ШАМПИОНИ!
  Роузмери опитва да се намеси на страната на Decay, но е неутрализирана от Диаманте от LAX. Ортиз и Сантана изпълняват впечатляващо комбо върху Ларедо Кид и Ортиз отбелязва туша. The Latin American Xchange са новите Отборни шампиони на Impact Wrestling!

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.