Impact Wrestling (6.04.17) – Войната на Вълците

514
Impact Wrestling

Резултатите са от епизода на TNA Impact Wrestling, излъчен на 6 април 2017 г.

 • Илай Дрейк побеждава Кейлъб Конли чрез туш.
  Дрейк получава помощ от бодигарда си Тайръс.

Джеръми Бораш и Джош Матюс отново се скарват на коментаторската маса, което кара Брус Причард да уреди мач между отбора на Бораш и отбора на Матюс за следващата седмица.

Free Instagram Followers

 • Gauntlet мач за определяне на претендент за Женската титла: ODB побеждава Мадисън Рейн, Ава Стори, Бунтарката, Аманда Родригез, Ем Джей Дженкинс, Диаманте и Бранди Роудс.
  ODB печели мача с туш за Мадисън Рейн. ODB е главен претендент за женската титла на Роузмери.

Джеймс Сторм обявява намеренията си да преследва световната титла. Прекъснат е от бившите си партньори от DCC, Брам и Кингстън. Кингстън се пали, чупи маската си и обвинява Сторм, че му е давал празни обещания за това как са щяли да владеят Impact. Сегментът завършва с бой, като Сторм успява да повали и двамата си бивши съотборници със Суперритници.

Андрю Еверет среща Грегъри Хелмс и шампиона на Х дивизията Тревър Лий зад кулисите. Хелмс казва на Еверет, че ако спечели тройния си мач тази вечер, може би ще се озове една стъпка по-близо до мач за титлата.

 • Троен мач: Андрю Еверет побеждава Марше Рокет и Самоубиеца чрез туш.
  Еверет тушира Рокет след Падаща звезда от горното въже.

 • Мач „Последният оцелял“: „Самотният вълк“ Дейви Ричардс побеждава Еди Едуардс чрез туш.
  Няколко стола се намесват в действието. Ричардс забожда Суперплекс на Едуардс върху купчина от столове, след което го пребива с верига. Ричардс продължава да наказва противника си пред съпругата му Алиша Едуардс, но Еди прави завръщане и се прицелва във врата на Ричардс с Double Foot Stomp в стол. Анджелина Лъв се намесва и кара Ричардс да увие крака си с верига и да нокаутира Едуардс с ритник в лицето. Ричардс го прави „за нея“ и печели мача с отброяване до десет.

 • Алберто Ел Патрон побеждава Джон Боулън чрез туш.
  Алберто взима победата за една минута. След мача Алберто предизвиква световния шампион Боби Лешли.

Али и Бракстън Сътър се сдърпват със Сиена и КМ зад кулисите. Карън Джарет се намесва и урежда отборен мач между тях за следващата седмица.

Джеръми Бораш, Джош Матюс и Брус Причард излизат на ринга, където коментаторите обявяват кой ще се бие от тяхно име следващата седмица. Матюс избира световния шампион Боби Лешли, Брам, Илай Дрейк и Тайръс, а Бораш избира Алберто Ел Патрон, Крис Адонис и Мат Морган! Отборите се сбиват, след което излиза четвъртият член на отбора – завръщащият се Магнус!

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.