Impact Wrestling (9.03.2017) – Нова ера, нов шампион

522

Резултатите са от епизода на TNA Impact Wrestling, излъчен на 9 март 2017 г.

Новата ера на Impact Wrestling започва с бой из залата между бившите Отборни шампиони Дейви Ричардс и Еди Едуардс, познати по-добре като Вълците. Охраната най-накрая ги разтървава.

Джеръми Бораш се присъединява към коментаторския екип на Джош Матюс и „Папата“ Д’Анджело Динеро. Когато Матюс недоволства против решението, Бораш взима микрофон и заявява, че единствената причина Матюс да е на поста си е, че когато е бил уволнен от WWE, двама идиоти в ръководството са решили, че той е еталон за коментатор. Бораш опитва да се защити, като споменава, че се е учил от Джим Рос, но Бораш отвръща, че познава Рос и той смята, че Матюс е кретен.

Free Instagram Followers

Коди Роудс прекъсва коментаторите и предизвиква Moose, който обаче е в Япония.

„Рок звездата“ Спъд пък е новият ринг анаунсър на Impact Wrestling.

  • Reno Scum (Адам Торнстоу и Лъстър Легендата) побеждават DCC (Брам и Кингстън) чрез туш.
    Дебютантите Reno Scum излизат с отборните титли на Global Force Wrestling. Мачът е бърз, а след него Джеймс Сторм спори с партньорите си от DCC. В крайна сметка тримата се прегръщат и напускат ринга.

Сиена обявява, че след катастрофалната „сватба“ между Бракстън Сътър и Лоръл Ван Нес преди няколко седмици, Мария Канелис е получила нервен срив.

  • Четворен мач: Бракстън Сътър побеждава Кейлъб Конли, Марше Рокет и DJ Z чрез туш.
    Али се намесва с Crossbody за Рокет, който след това е туширан от Сътър.
  • Сиена побеждава Рейчъл Елъринг чрез туш.

Брус Причард дърпа промо на ринга, в което заявява, че Impact Wrestling не е това, което беше преди години. Причард приветства новото ръководство и новите играчи, след което посреща на ринга Световния шампион Боби Лешли. Причард обсъжда факта, че никой не може да сломи шампиона, когато се появява дебютиращият Алберто Ел Патрон! Двамата с Лешли се сдърпват, но са прекъснати от Итън Картър III, който заявява, че Алберто не може току-така да дойде и да поиска мач за Световната титла. Причард обаче урежда Лешли vs. Ел Патрон за по-късно тази вечер, напук на EC3.

Анджелина Лъв, съпругата на Дейви Ричардс, удря плесница на Еди Едуардс зад кулисите. Едуардс я пита защо удря по-силно от Ричардс.

Дъч Мантел, бивше задкулисно име в TNA, още познато като Зеб Колтър във WWE, се появява за първи път пред публика в Impact Зоната. Мантел обяснява, че всички големи имена, като Ей Джей Стайлс, Самоа Джо, Кърт Енгъл, Боби Рууд, Стинг, Кевин Неш и Крисчън, са напуснали поради липса на посока и визия. Феновете са си тръгнали заедно с тях. Мантел обещава да върнат компанията Impact Wrestling на феновете.

Братята Харди… се бият с кенгуру в имението на Мат. Те се телепортират, за да продължат Експедицията за злато, но в Impact Зоната пристигат Decay, носещи Отборните титли. Те заявяват, че Мат и Джеф най-накрая са били изтрити от лицето на компанията.

Джеръми Бораш обявява pay-per-view-то Slammiversary за 2 юли 2017 г.

  • Мач за Световната титла: Алберто Ел Патрон побеждава Боби Лешли (c) чрез туш. – НОВ ШАМПИОН!
    EC3 се появява по средата на мача, за да гледа. Съдията Брайън Хебнър е елиминиран по погрешка. Брайън Стифлър заема поста му, но и той е изваден от строя. Алберто взима титлата и поваля Лешли с нея, след което го тушира. Шоуто завършва с Алберто Ел Патрон като Световен шампион, но Брус Причард счита, че резултатът е невалиден заради смяната на съдиите.

 

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.