Информация за контузията на Наоми

434
Наоми предаде женската титла на

Както докладвахме преди два дена, контузия принуди Наоми да предаде Женската титла на „Разбиване“ на последния епизод от шоуто. Контузията се случила по време на мача й с Алекса Блис на Elimination Chamber на 12 февруари. В резултат от тези събития, във вторник бе проведен мач между Блис и Беки Линч, който Блис спечели, ставайки двукратен шампион.

Пострадало е лявото коляно на Наоми, като контузията се случила при изпълнението на Разкрачено лунно салто. Първоначалните надежди били, че Наоми ще се възстанови за няколко дена, но контузията е по-сериозна от очакваното. Източник описал контузията за Wrestling Observer Newsletter като подобна на скорошната на Сет Ролинс.

Все още не се знае дали Наоми ще бъде обратно на ринга преди КечМания 33, но не се очаква да отсъства за твърде продължително време. Предполага се, че Наоми няма да бъде в мачове около два месеца.

Free Instagram Followers

Наоми наскоро адресира контузията си в Туитър, заявявайки, „Не изглежда сериозно на външен вид, но разкъсах медиалното си сухожилие, както и повечето от мускулите ми от прасеца до капачката. Просто се радвам, че не е по-зле!“

Източник: Wrestling Inc.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.