неделя, януари 24, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Изказване на WWE NXT в епизода на тази седмица, излъчващ се от...

Изказване на WWE NXT в епизода на тази седмица, излъчващ се от центъра за изпълнение

58

Вече е официално, че тази сряда епизодът на WWE NXT в мрежата на САЩ ще излъчва на живо от Центъра за изпълнение на WWE поради пандемията на коронавирус.

Уебсайт NXT билет WWE потвърди днес, че шоуто тази седмица ще бъде излъчен от Центъра за ефективността, както и че няма да има публиката в залата като „само съществените персонал“ са позволени. Можете да прочетете тяхното пълно изявление по-долу:

„Тази сряда вечер NXT ще излъчва на живо както е редовно планирано и ще излезе от учебното съоръжение на WWE в Орландо, Флорида, като присъства само основен персонал. Събитието първоначално беше насрочено на Full Sail Live. Възстановяването е на разположение на мястото на закупуване.“

Free Instagram Followers

Смята се, че предстоящите епизоди на NXT ще продължат да се излъчват от Performance Center, след като университетът Full Sail наскоро забрани събитията до април поради избухването на COVID-19. NXT може да се върне в NXT Arena на Full Sail Live през първата седмица на май, но това не е потвърдено.

Миналата сряда епизодът на NXT, излъчен от Центъра за изпълнение на WWE заради Full Sail, нуждаещ се от място за не-WWE училище функция. Вентилаторите бяха допуснати в NXT епизода от миналата сряда поради тема за нощна оценка на феновете, но това няма да е така за тази седмица. В петък SmackDown завърши излъчването от компютъра, а тази вечер RAW също се излъчва от съоръжението, поради промени, принудени от пандемията на коронавирус. Наскоро F4Wonline.com съобщи, че служителите на WWE продължават напред с идеята, че Центърът за изпълнение ще бъде мястото на всяко NXT събитие, без да се допускат фенове поне през следващия месец. Същото може да се отнася и за събития RAW и SmackDown, но WWE не потвърди това.

Следете актуализации за промените в WWE, свързани с пандемията на коронавирус. По-долу е текущата линия за NXT за тази седмица в мрежата на САЩ:

* Candice LeRae срещу Mercedes Martinez в квалификационен мач за поемане на стълбица

* Шампионът на NXT Адам Коул празнува титлата си царуване

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.