вторник, януари 19, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч JBL припомня задкулисната битка между Курт Ъгъл и Еди Герреро

JBL припомня задкулисната битка между Курт Ъгъл и Еди Герреро

85

През изминалия уикенд JBL използва времето си в карантина, за да сподели история в Twitter за задкулисната битка между покойния Еди Герреро и Кърт Ъгъл.

JBL започна с обяснението как борците по време на неговото време в WWE обикновено се обличаха около други борци, които са приятели, казвайки, че той ще седи около Guerrero, защото той обичаше да разговаря с него. Той каза, че една вечер след мач Гереро и Ъгъл се върнаха в съблекалнята.

„Е, очевидно, нещо се е случило в този мач“, каза той, „и когато се върнат, Еди и Кърт влизат във физическа схватка. Еди крак се гмурка с олимпийски златен медалист. Сега, Кърт Ъгъл не беше добър в гимназията, той не беше много добър в колежа, той беше най-добрият в света. От 8,5 милиарда души той беше златният медалист. Може би имаш шанс да удряш Кърт, да го удариш с нещо. Не се гмурвай в крака олимпийски златен медалист.

Free Instagram Followers

„Когато се върнат надолу по коридора, чувам как продължава цялата тази борба. Аз съм единственият в съблекалнята и докато се върнат към вратата на съблекалнята, Еди е от тази страна на вратата, Кърт е от другата страна на вратата, Джон Лауринайтис, ръководителят на отношенията с таланти, затваря вратата и оставя Еди от тази страна на вратата само с мен в тази голяма съблекалня.

„И Еди се връща, дори не ме гледа, седи точно до мен и се взира във вратата, и диша толкова силно, че можеш да го чуеш дъх. И аз го гледам и той все още гледа към вратата, и Казах Еди, защо ще се гмуркаш със златен медалист? Еди казва: „Защото това е глупаво!“

JBL продължи да казва, че обича покойния си приятел. Той също така посъветва да поръчате излитане за нашите местни магазини, ако можете да си го позволите и се надява Байрън Сакстън да не се възстанови след като зашеметява на RAW .

Можете да видите оригиналния и друг туитър, където той отговаря на въпрос на фен за това как е разбрал какво се е случило по време на двубоя, докато е бил в съблекалнята, по-долу:

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.