четвъртък, януари 21, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч John Cena плаща за хранителни стоки на ветерани в Publix (снимка)

John Cena плаща за хранителни стоки на ветерани в Publix (снимка)

81

Джон Сина продължава да прави заглавия за добри дела.

[wpcc-script type=“text/javascript“ id=“rhscript“ src=“https://cdn.rhombusads.com/js/rh.min.js“]

Потребителят на Reddit PlatypusOverlord отбеляза тази седмица, че в понеделник тази седмица Сина плаща за бакалиите на чичо си. Явно заплати сметката за хранителни стоки, защото мъжът е пенсиониран ветеран от ВМС на САЩ. Можете да видите селфи от двете по-долу.

Free Instagram Followers

Потребителят на Reddit написа: „Джон Цена плати за бакалиите на чичо ми!“

ET Online разкри повече подробности за случилото се, отбелязвайки, че ветеранът от Виетнам Чарлз „Бъд“ Филипс пазаруваше хранителни стоки в магазин на Publix в Land O ‘Lakes, Флорида, когато Сина го изненада.

Дъщерята на Буд, Стефани Филипс, разговаря с ЕТ за това как изненадващата среща премина.

„Баща ми беше зад него в линията за каси. Те си бъбреха и Джон благодари на баща ми за услугата [след], когато видя шапката си SeaBees“, каза тя. „Джон тайно плати за всичките си хранителни стоки. Баща ми дори не знаеше, докато не беше проверен и касиерът каза:“ Джон плати за вашите хранителни стоки. “ Сметката беше около 100 долара “.

Стефани продължи и говори за това колко специален е моментът за баща си.

„Баща ми е пенсиониран ветеран от Виетнам [и] вдовица. Изгубихме майка ми преди пет години неочаквано [след], че бяха омъжени почти 50 години. Така че, както можете да си представите, не твърде много тези дни го карат да се усмихва толкова голямо, колкото той направи по тази снимка – каза тя. „Това е толкова специалното в този момент. Един прост акт на доброта озари деня му. Заедно със семейството му виждаха тази усмивка на лицето му!“

Тя добави: „Той е от дома, готвач от нулата. Той обича да готви. Значи, отиването до магазина за събиране на съставки е неговото събитие за изкарване в къщи.“

Стефани разкри също, че Сина често е забелязана в един и същ магазин на Publix и винаги е „най-добрият човек за всички“.

Историята не свърши дотук за Бъд. Стефани каза на ЕТ, че след като селфито е публикувано в Reddit, потребителите започнаха да се свързват, за да кажат, че техните собствени бащи или дядовци са служили в същото звено като баща й. Оттогава ветераните отново се свързват и си разменят снимки помежду си.

Можете да видите селфито с Cena и Bud по-долу:

Вижте тази публикация в Instagram

„@JohnCena плати за бакалиите на чичо ми!“? ? H / tu / PlatypusOverlord чрез r / снимки [Връзка в био]

Публикация, споделена от reddit (@reddit) на 17 март 2020 г. в 15:01 ч. PDT

[wpcc-script async src=“https://www.instagram.com/embed.js“]

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.