петък, януари 22, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч John Cena разкри третата си книга (снимка)

John Cena разкри третата си книга (снимка)

87

Джон Сина е готов да издаде третата си книга тази есен.

Третата поредица от най-продаваните детски сериали на Cena „Grease на лактите“ в момента се очаква да излезе на вторник, 29 септември. Можете да поръчате книгата на продажната цена чрез този линк.

„Elbow Grease: Fast Friends“ ще бъде издаден чрез хардкор и Kindle. Сина написа книгата, докато Хауърд Макуилиъм правеше илюстрациите. Тази книга следва „Смазване на лактите“, най-добър продавач на „Ню Йорк Таймс №1“ и неговото продължение, „Мазнина за лакти срещу Мотозила“.

Free Instagram Followers

Сина туитва върху книгата днес и пише: „Нови герои, нови приятелства и нови забавни уроци. Благодаря на @GMA #GMABookClub за това, че ми помогна да дебютирам най-новата вноска в серията #ElbowGrease … Лакът Grease: Бързи приятели!“

По-долу е пълният синопсис за „Сгъстяване на лактите: Бързи приятели“, заедно с туита на „Сина“ и публикация в Instagram от клуб „Добро утро Америка Книга“, с участието на Сина, която преглежда обложката на корицата. Пълният капак може да видите и по-долу:

На блока има нов камион в третата книжка с картини на суперзвездата Джон Сина в сериала №1 на най-продаваните продукти на Elbow Grease на New York Times, представящ камиона, който никога не се отказва!

Лакът Мазнина и братята му с чудовищни камиони почти не са подготвени, когато срещнат Chopper, бърз, лилав мотоциклет с чудовища. Чопър иска да бъде приятел с братята, които са повече от впечатлени от епичните й умения! Но когато камионите започват да ревнуват от нейните таланти, те трябва да се научат да преодоляват фрустрациите си и да посрещат нов приятел в групата – особено когато зависи от тях да работят заедно, за да спасят деня! Лакът Grease и бандата са отново в поредното рипшинг приключение, в третата вноска на John Cena от поредицата!

Вижте тази публикация в Instagram

@johncena разкрива корицата на чисто новата си книга „Grease за лакти: Бързи приятели“ „изключително на нашия @gmabookclub! Нямам търпение да я прочета! ??

Публикация, споделена от Good Morning America Book Club (@gmabookclub) на 18 март 2020 г. в 7:09 ч. PDT

[wpcc-script async src=“https://www.instagram.com/embed.js“]

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.