събота, януари 16, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Jushin Thunder Liger е обявен за WWE Hall of Fame

Jushin Thunder Liger е обявен за WWE Hall of Fame

58

Както бе отбелязано по-рано на тази връзка, Tokyo Sports в Япония потвърди, че легендарният Jushin Thunder Liger ще бъде въведен в Залата на славата на WWE тази година по време на WrestleMania 36 Weekend.

[wpcc-script type=“text/javascript“ id=“rhscript“ src=“https://cdn.rhombusads.com/js/rh.min.js“]

WWE потвърди индукцията с официално съобщение.

Free Instagram Followers

В момента церемонията по въвеждането в Залата на славата на WWE 2020 се предвижда да се проведе в четвъртък, 2 април от Амали Арена в Тампа, Флорида, по време на WrestleMania 36 Week. WWE вече има следните имена, обявени за класа 2020 – Liger, „Британският булдог“ Davey Boy Smith, Batista, The nWo (Хълк Хоган, Скот Хол, Кевин Наш, Шон Уолтман), The Bella Twins и JBL.

По-долу е пълното съобщение на WWE за индукцията на Liger:

Jushin „Thunder“ Liger ще бъде въведен в Залата на славата на WWE от 2020 година

Jushin „Thunder“ Liger, един от най-революционните състезатели в историята на спортно-развлеченията, е най-новият индус в класа на Залата на славата на WWE от 2020 година.

Liger се присъединява към Batista, nWo членове Hulk Hogan, Scott Hall, Kevin Nash & Sean Waltman, The Bella Twins, JBL и British Bulldog в класа на 2020 г. Те ще заемат своето място в историята по време на церемонията по въвеждането на 2020 г. в четвъртък, 2 април , в Амали Арена в Тампа, Флаг.

Маскираното чудо се появи в Япония в края на 80-те години на миналия век, омайва феновете от момента, в който той излезе от завесата, облечен в ослепителен червено-бял костюм на тялото и поразителна маска с три стърчащи рога. Но колкото и впечатляващ да беше на пръв поглед, Лигър беше още по-забележителен, след като звънна звънецът. Вътре в пръстена Лигер беше новатор във всеки смисъл на думата. Неговият високо летящ, силно ударен стил е повлиял на поколения конкуренти и е кредитиран като изобретател на Shooting Star Press.

Лигър си проправя път към Съединените щати през 1991 г., пристигайки в WCW и се включва в епично съперничество с Брайън Пилман за първенството на тежка категория в тежка категория на WCW, предшественик на титлата в круизната категория. Невероятните двубои на Лигер и Пилман и до днес се говори за някои от най-влиятелните в спортно-развлекателната история.

Liger се появява за WCW спорадично през 90-те години на миналия век, като взима конкуренти като Rey Mysterio и Dean Malenko. Междувременно в родината си Япония той се утвърди като един от най-големите конкуренти на всички времена, ставайки 11-кратен шампион по тежка категория IWGP, дори след като мозъчен тумор почти му отне живота. Той измина почти четири десетилетия, без да се състезава в WWE ринг, докато не направи своя дебют на WWE в NXT Takeover: Бруклин през 2015 г., побеждавайки Тайлър Бриз в битка, която изправи Вселената на NXT на крака.

Джушин „Гръмотевица“ Лигър се оттегли през януари, което го направи грейпър с отличието, че се е състезавал в пет различни десетилетия. И сега той ще добави още едно невероятно признание към своето резюме: WWE Hall of Famer.

Не пропускайте Jushin „Thunder“ Liger да заеме своето място в историята на спортно-развлеченията на церемонията за въвеждане на индустриална зала WWE 2020 в четвъртък, 2 април, в Амали Арена в Тампа, Флорида, и да предава на живо в WWE Network!

Sudarshan Srinath допринесе за тази статия.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.