събота, януари 16, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Каква е средната заплата на WWE за служителите в корпорацията ?, Triple...

Каква е средната заплата на WWE за служителите в корпорацията ?, Triple H получава ново корпоративно заглавие

99

Както беше съобщено по-рано, WWE пусна пълномощното си изявление за акционерите преди годишното си събрание на акционерите.

При подаването беше отбелязано, че новото заглавие на компанията "Triple H" на Levesque в компанията от февруари е изпълнителен вицепрезидент, Global Talent Strategy & Development. Преди това неговото звание беше изпълнителен вицепрезидент на Talent, Live Events & Creative, който той заема от август 2011 г.

Беше заявено, че Levesque „ръководи отделите за талантни връзки на компанията и TalentDevelopment. Освен това, г-н Levesque играе неразделна роля в творческия процес на компанията, като помага за формирането на творческата посока и сюжетни линии
на програмирането на WWE. Г-н Левеск прави революция в бизнеса със своята глобална стратегия за набиране и обучение. За да създаде платформа за бъдещи успехи, той установява състоянието на компанията в най-модерното учебно заведение, WWE Performance Center, който проправи пътя към третата световна марка на WWE, NXT. "

Free Instagram Followers

Подаването също разкри, че средното обезщетение за корпоративния служител в WWE през 2019 г., което би изключило таланта, е 113 752 долара. Общото обезщетение на Винс Макмахон през 2019 г. беше 3 503 703 долара. Съотношението на годишната обща компенсация на McMahon към годишната обща компенсация на средния служител е 30,8 към 1 („коефициентът на заплащане на главния изпълнителен директор“).

Обезщетението на Levesque за 2019 г. беше 3,328,092 долара, докато това на Stephanie McMahon беше 2 027 248 долара.

Бившите съпредседатели на WWE Джордж Бариос и Мишел Уилсън, които двамата напуснаха компанията през януари, получиха общо обезщетение от 1,795,855 долара през 2019 г. И в двата си случая компенсацията им беше намалена с над 80% спрямо предходната година.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.