четвъртък, януари 21, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Какво се случи на компютъра след WWE NXT, кадри за унищожаване на...

Какво се случи на компютъра след WWE NXT, кадри за унищожаване на задкулисието, атаки на Tommaso Ciampa (видео)

64

Както бе отбелязано, тази седмица специалното издание на WWE NXT в мрежата на САЩ завърши с Томазо Чиампа и Джони Гаргано, унищожили Центъра за изпълнение на WWE след свада през него. Видео от свалянето на затваряне на шоуто може да се види по-горе.

[wpcc-script type=“text/javascript“ id=“rhscript“ src=“https://cdn.rhombusads.com/js/rh.min.js“]

WWE също така пусна след кадри кадри на разрушенията, извършени до Performance Center в Орландо. Можете да видите щетите през задните стаи на съоръжението по-долу.

Free Instagram Followers

NXT излезе от ефира, след като Ciampa изведе Гаргано през обявената маса с Air Raid Crash от високо нагоре на костура, който седи над NXT обяви екипа. Феновете скандираха „Holy s – t!“ като генерален мениджър на NXT Уилям Регал и други провериха бившите партньори на сам. След като излъчването на мрежата на САЩ приключи, Сиампа извика, докато Гаргано беше натоварен в шията и опънат. Ciampa продължи да пламне и атакува няколко таланта за подобряване, поставени сред тълпата като екстри, което доведе до съкращаване на Regal. Тогава Регал и Чиампа имаха интензивни пробиви на пръстена. Ciampa най-накрая напусна, но след това се затича надолу и отново нападна Гаргано. В крайна сметка Гаргано беше изваден от центъра за изпълнение на WWE и в линейка. Съпругата Кандис Лере не беше там за возенето. Можете да видите видео от този сегмент в долната част на тази публикация.

За тези, които го пропуснаха по-рано, Regal отиде в Twitter, след като тази седмица NXT излезе в ефир и се обърна към случилото се.

„Действията на Джони Гаргано и Томазо Чиампа помежду си и на Центъра за изпълнение на WWE са извън непрофесионални и НЕПРАВИЛНИ на всяко ниво. Аз ще се занимавам с това насаме с двамата господа“, написа Регал.

Все още няма дума за това какво WWE е планирало за враждата Ciampa срещу Gargano следващата, но шоуто ще се върне в ефир от NXT Arena в Full Sail University следващата сряда. Тази седмица епизодът се излъчва от Центъра за изпълнение за първи път, защото училището се нуждае от Full Sail Live ( NXT Arena) за събитие, свързано с годишната им Седмица на Залата на славата.

Ciampa срещу Gargano с уговорка се очаква да бъде обявен за голямото събитие „Поглъщане: Тампа Бей“ по време на WrestleMania 36 Weekend в събота, 4 април.

Следете актуализации за Гаргано срещу Чиампа и отговора на Регал. По-долу са видеоклиповете след шоуто, публикувани от WWE, заедно с изявлението на Regal в Twitter:

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.