Кариерата на Джон Сина

1713

Имена на ринга: Прототипът, Джон Сина

Височина: 186см

Тегло: 112кг

Free Instagram Followers

Рождена дата и място: 23 април 1977; Нюбъри, Масачузес

Дебют под името Джон Сина: 2002г

Истинското име на Джон Сина е Джон Антъни Феликс Сина Джуниър. Сина е американски професионален кечист и рап изпълнител. Сина започва кариерата си в Разбиване, но на "Драф Лотъри" през 2005, заедно с Карлито идват в Първична сила, като Сина пренася шампионския пояс от Разбиване, в Първична сила. Събитието е на 6ти юни. Сина осъществява и албума си "You can`t see me", заедно със Трейдмарк, и си организзира концерти с него и Бъмпи Кнакълс

Ранна кариера

През 2000та година, Сина за пръв път излиза на ринга във федерацията UPW. Тогава прозвището му е било Прототипът. WWE го забелязва едва когато се бие във федерацията OVW.

Дебют в WWE

Първият мач на Сина в WWE излъчен по телевизията е срещу Кърт Енгъл на 27 юни 2002, в Чикаго. Той много иска да победи Енгъл, като се повдига след Олимпийско тръшване, и отлючване за Осукания глезен. Все пак Енгъл побеждава, и то с обикновен туш.

Шампион на Щатите

През 2004та, популярноста на Сина е оправдана. Той се среща с Грамадата на КечМания 20, като за пръв прави 230-килограмовото ЕмТи, и така печели първата си титла в WWE – щатската. След това обаче я губи. Предоставя му се нов шанс, за нея. Прави се серия от 5 мача с Букър Ти, като Сина печели 3 от тях. Това го прави носител на Титлата на Щатите за втори път! Но втората му титла, не се задържа дълго. Когато Карлито дебютира, в първия си мач, той я зима.

Сина и нападнат в Бостънския Нощен клуб, от бодигарда на Карлито, който извадил Сина за месец от кеча. В действителност това било изценирано, за да се намери време Джон Сина да се снима във филма "Пехотинецът". Завърнал се на ринга точно на време за турнира "Оцеляване". На него той за трети път печели титлата на щатите, и то от Карлито. Царуването на Сина като шампион на щатите е известно поради две причини. Неговата втора Щатска титла е спечелена като серия от 5 мача (за пръв такова нещо е наблюдавано от Букър Ти и Крис Беноа в WCW). В допълнение, Сина леко изменя вида на титлата. Новата титла е със същия цвят, но е въртяща.

Шампион на Федерацията

На Кралското Меле 2005та, Сина и Батиста се прехвърлят от въжетата по едно и също време. Винс ги изправя след това в мач. Сина прави ЕмТи на Батиста, но въпреки това Батиста печели мача. Малко след това, Сина се съзтезава в турнир за определяне на Претендент №1 за титлата на федерацията, и печели турнира като побеждава Кърт Енгъл на "Без Изход".

На 3ти Април 2005, на КечМания 21 в Лос Анджелес, Сина побеждава Джей Би Ел, като печели първата си титла на WWE. След това той изменя вида на титлата, просто защото Стив Остин го е бил направил преди това. Новата титла много прилича на това което Сина беше направил с Щатската. Отново тя е въртяща се.

 

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.