четвъртък, януари 21, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Карлито разкрива, когато за последен път говори пред WWE за връщане, говори,...

Карлито разкрива, когато за последен път говори пред WWE за връщане, говори, ако коронавирусът го е засегнал

89

Карлито за последно се появи в WWE през 2010 г., но изглежда, че всяка година чуваме слухове, че той прави изненадващ вход в The Royal Rumble. Карлито също чува слуховете и той говори за тях, когато разговаря с президента на Wrestling Inc. Радж Гири за The Wrestling Inc. Daily.

[wpcc-script type=“text/javascript“ id=“rhscript“ src=“https://cdn.rhombusads.com/js/rh.min.js“]

„Всяка година сядам на дивана си и чакам да видя как излизам и сякаш никога не ми е минало. Това все още не се е случило“, каза Карлито.

Free Instagram Followers

Бившият междуконтинентален шампион е водил разговори с WWE за връщане, но отбеляза, че минаха години откакто той за последно говори с компанията.

„Говорихме няколко години назад“, заяви Карлито. „Последният път, когато говорихме, беше може би 2015 г., но не можахме да се примирим с парите. Поне не приеха предложението ми за пари.“

Карлито все още има семейство в WWE, тъй като Примо е по-малкият му брат, а Епико е негов братовчед. Двамата все още са под договор, но нито една не е водила мач от WWE от миналата година. Карлито обсъди статуса им и какво още ги държи заети.

„Те все още са готови да отидат винаги, когато чакат повикване или ако обаждането не дойде, те слязоха в Пуерто Рико, за да помогнат за повишаването на баща ми“, разкри Карлито. „Те прилагат усилията си, където могат.“

Пандемията на Коронавирус засегна целия спортен свят, включително професионалната борба. Карлито беше попитан как това го е засегнало лично и дали е променил пътуването си.

„Ами спрях да пия бира Corona, така че те казаха, че ще се оправя“, пошегува се Карлито. „Това е част от работата. Какво ще правиш? Трябва да излезеш там. Трябва да пътуваш. Това е едно от онези неща, където ако стане, се случва. Какво ще правиш?“

„Не нося маска, но съм чувал различни неща, при които маската не работи. Просто се опитвам да бъда максимално безопасна на пътя.“

Пълното интервю на Карлито с Wrestling Inc е излъчено като част от днешния епизод на нашия подкаст, The Wrestling Inc. Daily. Абонирайте се, за да получите най-новите епизоди веднага след излизането му от понеделник до петък следобед, като щракнете тук.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.