Прогнози: WWE Fastlane 2017

1512

Пардон за клишето, но сме „в бързата лента към WrestleMania”! Тази година турнирът принадлежи на звездите на Raw („Първична сила“) и до голяма степен финализира мачовете, с които брандът ще бъде представен на най-голямото шоу за годината. В каква посока са тръгнали сюжетите преди най-голямото шоу на годината? Смятаме ли, че се досещаме?


WWE FastlaneПРЕДВАРИТЕЛЕН: ОТБОРЕН МАЧ
Акира Тозауа и Рич Суон vs. Браян Кендрик и Ноам Дар

Елто: Без сериозни сюжети между тези кечисти, като изключим публичните „уроци“ на Браян Кендрик, този мач изглежда вкаран в шоуто единствено за да припомни за съществуването на дивизията в лека категория. Кендрик по природа е самотен вълк, затова отборът на Суон и Тозауа би трябвало да работи по-гладко и да вземе победата. Това по никакъв случай не би отнело от инерцията, която Кендрик има като сам състезател.
Прогноза на Елто: Акира Тозауа и Рич Суон

Free Instagram Followers

Бирето: Тотално неангажиран съм с този мач, но да речем – Суон отнася туша и с Тозауа губят, за да има за какво да се радва Браян Кендрик преди евентуално да падне окончателно от азиатския пушополучател.
Прогноза на Бирето: Браян Кендрик и Ноам Дар


WWE Fastlane 7

Ная Джакс vs. Саша Банкс

Бирето: Зависи какво планират. Победа за Джакс ще я постави редом до трите досегашни шампионки, за да може по този начин и тя да намери място в евентуален четворен мач за титлата на WrestleMania. Ако мачът ще е само троен (Саша/Бейли/Шарлът), то разумно е Саша да победи. Аз лично май предпочитам четворния вариант.
Прогноза на Бирето: Ная Джакс

Елто: Ная има визията, но й трябват впечатляващи победи, които да затвърдят статута й. Ако планът за WrestleMania наистина е четворен мач за Женската титла, има повече смисъл в победа за Джакс, отколкото за доказаната звезда.
Прогноза на Елто: Ная Джакс


WWE Fastlane

МАЧ ЗА ОТБОРНИТЕ ТИТЛИ НА RAW:
Карл Андерсън и Люк Галоус (c) vs. Ензо Аморе и Големия Кас

Бирето: Ако Ензо и Кас бяха получили мач за титлите на някакъв по-ранен етап, може би щеше да ми пука повече. Но не – The New Day трябваше да царуват повече от година с титлите, което пък нанесе повече вреди, отколкото донесе ползи. Карай. Залагам на Галоус и Андерсън не за друго, ами защото толкова бързо дропване на титлите ще е пореден шамар за тях след като останаха без Стайлс в RAW и им се наложи да се правят на клоуни.
Прогноза на Бирето: Карл Андерсън и Люк Галоус

Елто: Ясно е, че WWE инвестират много време и внимание в предстоящия момент, в който Ензо и Кас ще спечелят Отборните титли. Не виждам причина този куршум да бъде изстрелян на Fastlane, като може да се случи на WrestleMania, след по-малко от месец.
Прогноза на Елто: Карл Андерсън и Люк Галоус


WWE Fastlane

МАЧ ЗА ТИТЛАТА В ЛЕКА КАТЕГОРИЯ:
Невил (c) vs. „Джентълмена“ Джак Галагър

Елто:  Джак Галагър е адски талантлив кечист и интересен персонаж, но още не му е времето да бъде на върха на дивизията. Невил се оказа интригуващ злодей и е рано да губи Титлата в лека категория.
Прогноза на Елто: Невил

Бирето: Кралят бие плебея, толкова. Дано поне е зрелищно. Замесят ли Aries в ситуацията около титлата, вече ще ме спечелят като зрител на мачовете с лилави въжета и недостатъчно CW екшън.
Прогноза на Бирето: Невил


WWE Fastlane

Сами Зейн vs. Самоа Джо

Бирето: О, бедни Сами, защо отново ти трябва да храниш някого? Все едно Самоа Джо не е папал достатъчно… Да,  Джо бие, но какво ще прави след това е мистерия. Усещам, че твърде много кадърни хора ще се озоват в Andre The Giant’s Memorial Battle Royal-а просто защото ростърите са твърде обемни, а WrestleMania – твърде кратка (като възможност за побиране на мачове, имам предвид. Иначе 5-6 часа PPV е проява на садизъм, да). Колкото до Сами – дано му намерят нещо смислено (US титла?) след като бъде смлян от храносмилателната система на Джо, а не, както може да се очаква, да се озове сред лайната. С извинение.
Прогноза на Бирето: Самоа Джо

Елто: Като новия главорез на Трите Хикса, можем да очакваме ролята на Джо единствено да се увеличава през идните седмици. Сами Зейн ще накара Джо да изглежда като звяр, подобно на важната роля, която игра в издигането на Брон Строуман. Съжаляваме, Сами. Просто изглежда толкова яко, като те мачкат.
Прогноза на Елто: Самоа Джо


WWE Fastlane

МАЧ ЗА ЖЕНСКАТА ТИТЛА НА RAW:
Бейли (c) vs. Шарлът

Бирето: Женската титла на RAW сменя притежателя си по-често от двулевка, но въпреки това някак си успява да остане доста по-стойностна. Още една смяна обаче ще ми дойде в много и то не за друго, ами за да бъде запазена леко странната PPV серия на Шарлът. Тук WWE подхождат много хитро, след като започнаха да натъртват, че младата Флеър не е губила PPV мач от… всякога. Това може да ни подведе да мислим, че Шарлът ще загуби своята PPV девственост на Fastlane, но може би точно това е целта. Got my point? Интернет феновете не са толкова трудни за предвиждане. Моето предпочитание? DQ победа за Шарлът. Сериозен съм – мразя DQ-та, особено на PPV, но така хем Шарлът не губи мача, хем Бейли не губи титлата.
Прогноза на Бирето: Шарлът чрез дисквалификация

Елто: Шарлът не губи на PPV-та. По-точно, когато се случи, няма да е на Fastlane.
Прогноза на Елто: Шарлът


WWE Fastlane

Брон Строуман vs. Роман Рейнс

Елто: Това би трябвало да е интересен мач. Строуман сее хаос и разруха при всяко стъпване на ринга, но сега се изправя срещу бивш Световен шампион. Може би е време Строуман да понесе загуба, защото седмица след седмица доминираше над Рейнс, който на свой ред ще се смее последен. Освен това, носят се слухове, че Рейнс може да има много голям опонент на WrestleMania.
Прогноза на Елто: Роман Рейнс

Бирето: Роман. Ще изпапка Браун, за да е здрав и сит за Гробаря. Логично, но съм против, защото ме е яд за Строуман и това, че не използват потенциала на най-любопитния си big guy от една камара време насам. Роман като не е в мач за топ титлата не ме дразни, просто ми е meh. Да го търнат и ще си говорим пак. Ама няма да го направят, защото Сина 2.0.
Прогноза на Бирето: Роман Рейнс


WWE Fastlane

МАЧ ЗА ВСЕЛЕНСКАТА ТИТЛА НА WWE:
Кевин Оуенс (c) vs. Голдбърг

Бирето: Не знам, честно… Не знам. Преди месец щях от раз да кажа Голдбърг. Резкият завой на Оуенс към „мога да пребивам хора и сам” и костюмоносенето обаче ме разколеба, защото негова загуба ще обезсмисли цялото това начинание (и купуването на костюма). Ситуацията е баналното „сърце-мозък”. Мозъкът казва, че Голдбърг ще бие и парт-таймъри ще завземат главния мач на WrestleMania. Сърцето казва „Нека Оуенс бие и една от най-дълго и добре развиваните истории за годината да кулминира на WrestleMania в мач за Universal титлата”. Джерико в МЕ на Мания, който има потенциала да не е НННасилствено скучен – drink it in, maaaan!
Прогноза на Бирето: Кевин Оуенс

Елто: Ето я и голямата въпросителна. Има много начини Оуенс да спечели, като не е изключено да видим намеса от Брок Леснар и Пол Хейман. От друга страна, Голдбърг победи Леснар за две минути преди няколко месеца. Колкото и да ми се иска Оуенс да остане с титлата, WWE най-вероятно планират да направят мача между Голдбърг и Леснар на WrestleMania още по-значим, като залогът е титлата. И аз като теб, Бире, бих желал Оуенс да защитава срещу Крис Джерико на Mania, но какъв довод би имал Джерико, за да иска мач за титлата на най-голямото шоу?
Прогноза на Елто: Голдбърг

WWE Fastlane ще се проведе тази вечер в BMO Haris Bradley Center в Милуоки, Уисконсин. Резултатите чакайте утре тук в Кеч.BG.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.