сряда, октомври 21, 2020
Начало WWE - Световна федерация по кеч Killer Kross показан на WWE NXT, Скарлет Бордо в промо ?, Джони...

Killer Kross показан на WWE NXT, Скарлет Бордо в промо ?, Джони Гаргано Vs. Томазо Чиампа

60

Тази вечер епизодът на WWE NXT в мрежата на САЩ показа първия официален поглед върху бившата звезда на Impact Wrestling Killer Kross.

Сегментът за затваряне на шоуто тази седмица видя, че Triple H изведе Томазо Чиампа и Джони Гаргано на ринга за лице. Беше обявено, че след две седмици Triple H ще открие празна сграда за Гаргано и Чиампа, за да имат една последна битка за прекратяване на враждата им. Той отбеляза, че там ще има рефер, но просто да обяви кога мачът приключи. Историята е, че Triple H ще изпрати съобщение с местоположение до Гаргано и Чиампа след две седмици и след това те ще се покажат на това място за битката вътре в празна сграда. Мачът очевидно ще излъчи по време на 8 април телевизионния епизод NXT .

Докато Triple H завършваше с Гаргано и Чиампа, най-новата тийнейджърска винетка за Kross се появи на големия екран зад тях вътре в празната NXT Arena в Full Sail University. Triple H, Gargano и Ciampa всички действаха така, сякаш бяха изненадани от видеото. Винетката включваше едни и същи изображения, които видяхме в промоциите на тийзъра през последния месец, но беше показан и Крос.

Free Instagram Followers

Това звучеше като промото, което свири, беше гласът на приятелката на Крос Скарлет Бордо, която също наскоро подписа с WWE за марката NXT . Това не е потвърдено, но фен изпрати дума, че промоторът каза следния ред на румънски: „Само човекът ще спечели и ако загубите, по-слабият мъж е готов. Сега всички ще видите болка … има идва много опасен човек. Часовникът цъка в полунощ и краят е близо. “

Все още няма дума кога WWE планира да дебютира на Kross или къде ще се проведе Ciampa срещу Gargano, но бъдете в течение, тъй като ние ще ви информираме.

По-долу са дадени няколко кадри от тази вечер затваряне на шоуто, включително промо с Kross:

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.