Коди Родос на AEW Dynamite вероятно се движи към нощите в понеделник

82

AEW Dynamite официално премиерата си в сряда вечерта на TNT през октомври 2019 г., а шоуто върви с главата NXT от самото си създаване.

Наскоро беше потвърдено, че AEW и TNT са постигнали сделка, която ще види Dynamite air в мрежата през 2023 г., а се очаква да се добави и второ шоу към мрежа, която е част от Turner Media.

По време на изява на 11Alive Коди Родос беше попитан къде вижда AEW след пет години и той отбеляза, че ще бъде уверен, ако шоуто се премести в понеделник вечерта.

Free Instagram Followers

„Бих искал компанията след пет години да е в различна нощ и да се състезава по същия начин, какъвто е те. Не че не обичам сряда вечерта, но мога да кажа, че имаме истински играчи и гледам тези данни. Вече не лъжем за революцията. Много се поддържа. Бих искал да видя как се случва в друга нощ от седмицата. “

„След пет години, кой знае. Ако имахме случайна буря или се появи нещо и трябваше да поставим Dynamite в понеделник вечер, ако това се случи в настоящия праг, все още бих бил много уверен в това, което можем да направим. И аз бих бил уверен, че нашите момчета ще се справят с предизвикателството. “

Битката на WCW срещу WWE в понеделник Night Wars вече е легендарна в света на професионалната борба.

В момента изглежда, че няма планове AEW Dynamite да превключва нощите, но звучи, че бъдещето може да бъде много интересно за почитателите на борбата.

H / T боен

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.