Кои “потеглиха” към КечМания 34 след Elimination Chamber?

1506

В края на изминалата седмица се проведе предпоследнияt турнир на WWE по пътя към КечМания 34 – Elimination Chamber 2018. Станахме свидетели на първия женски мач от този тип, първият мъжки с участието на 7 суперзвезди, а бе счупен и рекордът за най-много елиминации от един кечист в клетката. Всичко по-интересно от турнира ще коментираме днес в поредния брой на “Кеч обзор и футболни анализи”.

На гости в днешната КОФА ще бъде Елтимир Александров от Kech.bg. Освен случилото се на турнира, с него ще разискваме важни въпроси като “Има ли Джон Сина път към КечМания” и “Колко още души смятат да добавят Шейн МакМеън и Даниел Брайън към мача за титлата на WWE на Fastlane?”. Ще погледнем и към това, което се случи тази седмица на Raw и SmackDown.

Слушайте КОФА-та в четвъртък от 19:30. Не забравяйте да се включвате с въпроси и мнения по темите, като пишете на скайп reakcia.net и в страницата на КОФА във Facebook. Ако сте изпуснали предните броеве на предаването, може да разберете за какво сме си говорили тук.

Free Instagram Followers
Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.