Колебание в плановете за Балър и Накамура

886
Фин Балър

Бившият Вселенски шампион Фин Балър присъствал в Детройт в понеделник и е бил забелязан в местна фитнес зала. Както видяхме, не беше използван на Raw и причината е несигурната посока на образа му по пътя към WrestleMania. Първоначалните планове за Raw били Балър да спаси Крис Джерико от побоя на Самоа Джо и Кевин Оуенс. Въпросът е, достатъчни ли са три седмици да се подготви мач между Балър и Джо за WrestleMania или две огромни имена и бивши шампиони на NXT ще трябва да се задоволят с участия в Кралската битка на WrestleMania? Има и планове Балър въобще да няма мач на WrestleMania, а да направи изненадваща поява на WrestleMania.

По-лош е фактът, че WWE не могат да продължат вражда, която вече е заложена – тази между Балър и Сет Ролинс, в мач с когото Демонът получи контузията си. По това време Ролинс беше злодей и в сегашните обстоятелства враждата не е възможна.

Подобна несигурност съществува и при темата за предстоящия дебют на Шинске Накамура в главния ростър. Винс МакМеън иска Накамура в Raw („Първична сила“) и смята, че всяка голяма звезда трябва да си създаде име на голямото шоу и по-късно да отиде в SmackDown („Разбиване“). Трите Хикса обаче настоява Накамура да е в SmackDown, защото има повече контрол над бранда и има повече вяра в постоянството си в случай че дебютът на Накамура получи веднага очакваната реакция.

Free Instagram Followers

По тази причина Трите Хикса настоявал Самоа Джо да направи дебюта си в SmackDown, но МакМеън взел решението да бъде в Raw. Съществуват и планове Ей Джей Стайлс да бъде преместен в Raw при следващия draft. По тези причина Трите Хикса е още по-настоятелен за Накамура. Сценаристите са били свидетели на напрегнати дискусии между двамата по темата.

Източник: Wrestling News World

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.