събота, януари 16, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Колекцията на играчките на Зак Райдър „Милион долар“, Lance Storm прави дискотека...

Колекцията на играчките на Зак Райдър „Милион долар“, Lance Storm прави дискотека Inferno Joke, Drake Maverick

59

– По-горе, Drake Maverick беше на най-новия Superstar Savepoint в UpUpDownDown, за да играе Xavier Woods в International Superstar Soccer (1994).

Yahoo! Лайфстайлът имаше прожектор върху „колекцията играчки за милиони долари на Зак Райдър“. Райдър е добре известен с впечатляващата си колекция играчки, включваща многобройни фигурни борци. В статията имаше видео, съдържащо колекцията му и интервю с Райдър. По време на разговора WWE Superstar говори за защита на своята инвестиция.

„Над милион [долара] със сигурност“, казва той, като се увери, че уточни, че е похарчил сумата през 34-те години от живота си. Очевидно е, че при този вид инвестиции е взел някои предпазни мерки. "Имам застраховка само за колекционерството, вратата е заключена, има охранителни камери, сензори за движение, аларма за счупване на стъкло."

Free Instagram Followers

– продуцентът на WWE Lance Storm разчупи шега за бившата звезда на WCW Disco Inferno по отношение на снощния SmackDown , който беше направен пред нулевите фенове.

„Срам, че тази вечер не са резервирали @TheRealDisco в #SmackDownOnFox. Той е свикнал да работи пред този тип реакции на тълпата.“

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.