Коментар на седмицата: 22.02. – 28.02.

1061

Коментар на седмицата от екипа на Kechmania.info:

Завръщането на Шейн МакМеън

Тази година слуховете пращаха Джон Сина като опонент на Гробаря за Кеч Мания, в мач от типа Legend vs Legend, като беше планувано Сина най-накрая да мине в образа на heel. До голяма степен завръщането на Шейн МакМеън може би е породено от контузията на Сина и невъзможността му за участие на Мания-та. Нищо чудно обаче, Шейн-О-Мак да каже, че няма да участва в мача, а ще има представител и той да бъде именно Джон Сина. Други анализатори пращат Стинг като евентуален участник в мача или дори бившата звезда Goldberg. Нашето лично мнение, е че мач между Тейкър и Шейн ще бъде супер – гледали сме Шейн МакМеън и в Attitude ера-та, както и във враждата му с DX през 2006/2007. За тези от вас, които не са запознати с качествата му на кечист, трябва да знаете, че някой от най-екстремните моменти в историята на WWE са именно дело на МакМеън-Младши. Пропускът за момента в сценария е защо Гробаря да минава на страната на Винс, след като облогът е, че ако Шейн спечели ще поеме контрола над RAW.

 

Free Instagram Followers

Враждата между Роман Рейнс и Трите Хикса

Ние смятаме, че контузията на Роман е kayfabe. Т.е. Рейнс наистина е бил опериран, но при планувана интервенция, а „разбиването“ на носа е било просто сценичен номер. По време на шоуто дори се вижда как от коментаторската маса му подават нож, с който да се пореже, за да има кръв по лицето си. Относно враждата между Рейнс и HHH – не сме съвсем сигурни, че това е подходящият главен мач за Кеч Мания 32. Играта отдавна не е това, което беше в силните си години, а Роман трябва още много да развие стила си, за да бъде babyface на компанията. Контузиите на Джон Сина и Сет Ролинс обаче форсираха придвижването на Роман към върха на WWE. Предстои да видим какво ще предложи в седмиците до Мания-та.

 

AJ Стайлс

Въпреки, че AJ сформира отбор с Крис Джерико и заявиха, че двамата ще атакуват отборните титли на Кеч Мания, продължаваме да смятаме, че AJ ще бъде главният претендент за интерконтиненталната титла на Кевин Оуенс. Именно Оуенс елиминира AJ на Royal Rumble в дебюта му, а и мач между двамата би бил истински фестивал на кеча в най-чистия му вид. Не е тайна, че екипът на сайта сме фенове на Кевин, при него става въпрос за истинска наслада от кеча – така наречения pure wrestling. Би било интересно да видим евентуален мач със стълби между двамата.

 

Женската дивизия

Смятаме, че дните на Шарлот като шампионка на дивите са преброени. На Кеч Мания ще имаме нова носителка на пояса и това ще бъде Саша Бенкс. Очакваме и скорошния дебют на Бейли от NXT в основния ростър на Федерацията, която ще пренареди изцяло силите в развиващата се женска дивизия.

 

Очакваме Вашите мнения и Ви питаме дали бихте искали подобни коментари всяка седмица?

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.