Коментар от админа за събитията в WWE – 12 март

461

Кратък коментар за събитията в WWE:

Кой ще е лицето на Световната федерация по кеч?

За тазгодишната Кеч Мания Джон Сина трябваше да се бие с Гробаря, но поради контузия, неговото място ще бъде заето от Шейн МакМеън. Преди няколко дни на специална пресконференция Джон Сина съобщи официално, че няма да бъде възстановен за шоуто, но ще направи всичко възможно да бъде готов за турнира през СЛЕДВАЩАТА ГОДИНА. Това най-вероятно означава, че Сина няма как да продължи да бъде babyface-ът на компанията и тази роля ще бъде поверена на Роман Рейнс. Рейнс почти сигурно ще спечели Световната титла в тежка категория на Кеч Мания срещу Трите Хикса и се очаква да получи огромен пуш. Плановете са той да бъде новото лице на компанията и дори се говори, че ще участва и в главния мач през 2017 г. Именно за това Рейнс в момента не е в активния ростър, тъй като събира сили за предстоящата година, където се очаква да участва в почти всяко шоу от RAW и SmackDown. Без съмнение тази роля бе отредена на Сет Ролинс, който обаче получи една от най-тежките контузии в спорта и не е сигурно дали въобще ще успее да се завърне на ринга.

 

Free Instagram Followers

Битката за интерконтиненталната титла

Не можем да скрием задоволството си от факта, че Сами Зейн дебютира в основния ростър на WWE и започна вражда с дългогодишния си колега Кевин Оуенс. С оглед на това, че Крис Джерико набързо разформира отбора между него и AJ Стайлс, нашите прогнози са, че на Кеч Мания интерконтиненталната титла ще бъде разиграна в мач тройна заплаха между Оуенс, Зейн и Стайлс.

 

Титлата на САЩ

Според нас шампионът на САЩ Калисто съвсем скоро ще започне вражда с Райбак и именно това ще бъде опонентът му на Кеч Мания в мача за световния пояс.

 

Световните отборни титли

Ние харесваме Новия ден като отборни шампиони, но смятаме, че евентуалните техни съперници за титлите на Кеч Мания ще бъдат Р-Труф и Златен прах. В противен случай няма логика бъдещия тандем „Златната истина“ (Golden Truth) да бъде промотиран толкова дълго.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.