Конфликтът за „Broken“ образите на Братята Харди решен

715
Братята Харди

Ако следите сайта ни редовно, вече сте запознати със скандала за правата над образите „Broken Hardys„, с които Мат и Джеф Харди възкресиха кариерите си в Impact Wrestling. Вече е ясно, че те принадлежат на Реби Харди, съпругата на Мат, която притежава официална документация за запазените марки, към които Impact имат претенции.

Поредната глава от сагата между Impact Wrestling и Братята Харди се разви в Туитър, след като от компанията преименуваха всяко свое YouTube видео с образите, добавяйки знака TM (запазена марка).

Free Instagram Followers

След като фен насочи вниманието на Реби към преименуваните клипове, тя заяви в Туитър:

„Добър опит. Само че запазената марка е моя, регистрирана МНОГО ПРЕДИ вие, тъпи скръндзи, решихте сами да се изиграете.“

„Къде е символът след имената на персонажите, които РЕАЛНО сте създали? Шибани боклуци…“

„Определено помагате на позицията ми. Списъкът от нарушения расте. Наистина, благодаря!“

„Най-добрата част е, че TNA смятат, че така пречат на Мат. Той ще си бъде ДОБРЕ. Щетите за самите вас обаче са непоправими.“

Въпреки че Реби е тази, която през последните седмици води войната с Impact Wrestling в Туитър, Мат Харди наруши мълчанието си като коментира публикация на Джеф Джарет, в която честити успешния уикенд на Ring of Honor и новия им шампион Кристофър Даниелс.

В отговор към публикацията, Мат написа, „Ако това беше искрено, нямаше да изпращате правни писма на всички доставчици на Pay-Per-View-то с цел да го саботирате #РазрушениВзаимоотношения“.

Източник: Fightful

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.