неделя, януари 24, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Конфликтни доклади за Алберто Дел Рио, разговори с WWE

Конфликтни доклади за Алберто Дел Рио, разговори с WWE

65

Както бе отбелязано по-рано тази седмица на тази връзка, бившият шампион на WWE Алберто Дел Рио наскоро се появи на Nos Cayó La Noche в Мексико и заяви, че е водил преговори с WWE за евентуално завръщане.

„Бяхме в общуване“, каза Алберто. „Възстановихме моста. От своя страна те сгрешиха по някои решения и аз също направих някои неща неправилно от моя страна. Надявам се да постигнем споразумение някъде тази година или до средата на тази година. бъдете там. “

Вече има противоречиви доклади, тъй като Алекс Маккарти от talkSPORT съобщи в Twitter, че никой от WWE не се е свързал с Ел Патрон относно завръщането.

Free Instagram Followers

„Казват ми, че той [Triple H] абсолютно не се е свързал с Дел Рио за това, което си струва. Нито някой“, написа Маккарти в отговор на фен.

Дел Рио, който заяви, че смята себе си за полу-пенсиониран в момента, вярва, че може да се постигне сделка с WWE за връщане в средата на 2020 г. Освен това той каза, че би искал да участва още в борбата, преди да се оттегли завинаги.

Алберто, който за последно се появи за WWE през лятото на 2016 г., отправя подобни твърдения за връщане на WWE в миналото, които също бяха свалени. Той отбеляза в интервю от март 2019 г., че се връща в добри отношения с WWE, по-специално Triple H, и че вратата на WWE е отворена за потенциално завръщане, но същата седмица беше съобщено, че връщането му е малко вероятно, тъй като поведението му търка много хората в WWE по грешен начин и че неговите неприсъстващи не са забравени от служители. Дел Рио се изказа срещу WWE, а Triple H конкретно и как компанията го използва след последното си напускане, но по-късно той се извини на Triple H и обвини личните си проблеми на бившата си приятелка Пейдж и нейното семейство. Това беше всичко преди AEW да стартира и да започне да се конкурира с WWE, така че е възможно нещата да са се променили от гледна точка на WWE, но този нов доклад от McCarthy показва, че са проведени нулеви разговори между двете страни.

Следете актуализации за възможно завръщане на WWE за Алберто.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.