петък, януари 15, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Konnor говори следващия ход на възнесението след излизането на WWE

Konnor говори следващия ход на възнесението след излизането на WWE

72

Наскоро в The Wrestling Inc. Daily podcast, Джъстин Лабър интервюира Big Kon, fka Konnor. Конър обсъди къде се намира в момента в кариерата си, след като The Ascension беше освободен от WWE.

„Големият манталитет беше, че бях затворен за около три години. Буквално просто бях затворен. Психически затворих почти като изгубих вяра в тази професия. В момента съм вкъщи и мисля някак си“ на себе си: „какво всъщност искаш да направиш в този момент от живота си? Искаш ли да го наречеш да се откаже и никога повече да не се бориш? Искаш ли да се върнеш и да намериш отново страстта и любовта?“ Това беше едно нещо, което загубих, защото всичко, което видях с борбата, и не мога да говоря за Вик по този въпрос, но за мен лично, всичко, което видях, бяха числа “, каза Коннор. „Винаги бях за заплатата, което е ужасно отношение, защото ако обичаш нещо, ще спечелиш пари от него.

„Психически в състоянието на ума ми, особено след миналата седмица, вероятно това е едно от по-смиряващите преживявания, от които знам, че Вик и имах нужда, тъй като Outlaw Pro Wrestling и New York Wrestling Connection поставиха летвата доста високо. Феновете, взаимодействието, това беше всичко, от което се нуждаем. Това беше подмладяване. Просто ни подмлади. “

Free Instagram Followers

Много бивши суперзвезди от WWE са били дразнени да се появяват в AEW. LaBar попита Konnor дали не се е свързал с компании като AEW, Ring of Honor или Impact. Той каза, че просто се наслаждава на това, което прави в момента, но дразни нещо голямо в бъдеще.

„Лично за мен казах на Вик къде е главата ми. Не искам да отговарям на никого. Отговарям на хората от 10 години и ми е приятно просто да си направите своето нещо.“ Хубаво е да можеш да не трябва да правиш нещо, което не искаш да правиш, и така в момента аз просто се наслаждавам на момента, но що се отнася до оферти и подобни неща, има някои готини, които е възможно продължава – каза Конър. „Разбира се, не можете наистина да обсъждате това, защото това няма да е забавно, но ние все още ще правим индийски; ние все още ще правим подписи и подобни неща, но имаме някои доста готини неща, които се отвориха. Не сме го споменавали. Ако направим нещо, искаме да е изненада. Ще се върнем по телевизията. Няма да кажа с кого, но ще е чудесно. Ще бъде страхотно. Ще се върнем към старите си начини. Трябва да бъдем нас. Ще бъде страхотно без съмнение в това. “

Konnor беше част от системата за развитие на WWE няколко години, преди да избухне с The Ascension. Той беше част от ранната версия на NXT, където шоуто беше по-скоро риалити шоу, а не шоуто по борба, каквото е известно като днес. Той не сподели много щастливи спомени, когато погледна назад към онова време от кариерата си.

„Най-лошата част от кариерата ми“, призна Коннор. „Онези дни бяха адски човек. О, те бяха ад. Легит ад. Можете да попитате всеки, който е направил тази версия на NXT , той може да ви каже, че е бил ад, защото никога не сте знаели какво правите. Винаги е било ребро“, каза Коннор казах. „Единствената причина, поради която го направиха, кълна се в бога, беше просто така, че момчетата да се изстрелят. Кълна се в теб. Чувствам се, че просто им беше скучно и те казаха:“ ей, нека просто направим NXT и просто да ги накараме да направят глупави състезания, където те ядат хот-доги и пият сода. ‘ Като изчакайте секунда, тренирам от колко време? Защо изобщо тренирах за такива неща? Какво, по дяволите, е това? “

Пълното интервю на Konnor с Wrestling Inc е излъчено като част от скорошен епизод на нашия подкаст, The Wrestling Inc. Daily. Абонирайте се, за да получите най-новите епизоди веднага след излизането му от понеделник до петък следобед: като щракнете тук.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.