неделя, януари 24, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Konnor обсъжда Vince McMahon, давайки му герой на плъх в NXT

Konnor обсъжда Vince McMahon, давайки му герой на плъх в NXT

58

В епизода на сряда на The Wrestling Inc. Daily podcast, Джъстин Лабар интервюира Конър от The Ascension. Възнесението беше освободено от WWE преди няколко месеца. Konnor е прекарал повече от десетилетие с WWE, започващи в териториите на развитието на WWE. Той беше на NXT назад, когато беше риалити шоу, но казва, че се опитва да не мисли прекалено много заради това, което той описва като неудобно изживяване с Винс Макмахон, включително за кратко да притежава трикове за плъхове.

[wpcc-script type=“text/javascript“ id=“rhscript“ src=“https://cdn.rhombusads.com/js/rh.min.js“]

„Честно казано, Джъстин се опитвам да не мисля много за това. Мисля, че веднъж и време хората ще ме ударят като о правилния характер. Аз съм като:“ о, скъпи боже. И това беше идеята на Винс, така че вие знаете това. Уверете се, че всички знаят това. Не исках да го правя. Това беше идеята на Винс. Той се появи с този герой през 2007 г. Това е истинска история „, каза Коннор , „Трябваше да отида един ден да седна в кабинета му, а Фит [Финлай] имаше всичко това,„ той изглежда като плъх “. Аз съм като хайде човек. Това е смущаващ човек.

Free Instagram Followers

„Хайде. Значи Джони Ейс ме заведе там. Винс е нещо просто седнал на стола си. Не ме интересува кой си. В по-голямата си част ще се изнервиш, когато го срещнеш за първи път. и това беше първият ми път, когато го срещнах. А Винс просто седеше на стола си. Той все едно ми задава тези въпроси като: „каква музика слушаш?“ Бях като: „Харесвам рок рол“. Той отива, „уф“. Тогава той поглежда надолу, а аз съм като о, не. О, наистина прецаках този въпрос. О, човече. Тогава той отива, „какви филми харесвате?“ Аз отивам, „харесвам комедии.“ Той отива, „уф“. След това той поглежда надолу. казва, че прилича на плъх. След това, след като Винс чу това, той се появява истински бавно и ме гледа с прибрани очи. Той все едно ме гледа, а аз съм като че ли е толкова неудобно. Като че ли ми е толкова неприятно с това. Както бих предпочел да седя около един от моите превъзходители, отколкото той да ме гледа така, както той ме погледна. Аз бях като о, боже, това е. Свърших, завърших и той продължава: „можеш ли да говориш назално?“ И аз отивам, „какво?“ [Той отива], „назално“. Аз съм като човек за какво говори? Той е като „можеш ли да говориш така?“ Бях като о, боже мой. Какво се случва тук? Значи, ето, така възникна героят на плъховете. Винс предвиждаше нещо. Дали беше ребро, не знам. Ад на ребро. “

LaBar попита Konnor дали смята, че има „твърде много готвачи“ в творческия екип на WWE. Конър каза, че има, но симпатизира на работата на писателите, които се опитват да правят добро шоу всяка седмица.

„Това е трудно да се каже, защото в края на деня това се свежда до едно наум и наистина има само един готвач. Имате всички тези други готвачи, които носят всички тези съставки. Готвачът или го харесва, или той не го прави „, Каза Коннор. „Дали са твърде много? Да, но в края на деня, те наистина се опитват да пуснат страхотен продукт. Някои от идеите им се свалят. Някои от тях не го правят. За това наистина е трудно да се говори, защото кога ти си там и го виждаш, някак си имаш различна гледна точка към нещата, а не да си аутсайдер и просто да предполагаш, защото наистина виждаш тези писатели. Те се опитват. Те наистина го правят. Те наистина се опитват да карат най-добрите неща, които могат, и ако това не предизвика интерес или нещо, или който и да е той за този ден, те просто ще кажат „не“ и тогава трябва да пренапишете шоуто час преди това. Това е просто лудо. “

XFL принуди McMahon да пропусне време за телевизионни подслушвания и някои плащания за гледания, включително WWE TLC, за които той и Triple H не присъстваха. Конър припомни време, когато Винс не беше задкулисие, но главен продуцент все още се проверяваше с него.

„Не мисля така. Бих могъл да греша, но мисля, че за мнозинство не мисля така. Имало е моменти, когато правехме Космическата пустош и Винс нямаше да е там. Тогава бихме говорили на главния продуцент за този ден, след това ще го гледате как изпраща текст на Винс и ще чакате. И в крайна сметка ще получите отговор с нужния отговор “, каза Коннор. „Мина доста време откакто сме там, така че нещата можеха да се променят до този момент. В крайна сметка в края на деня, чий продукт е той, и кой ще го позволи? Ако го направите, без той да знае, тогава вие по-добре се уверете, че имате добър отговор за него. “

WWE са наели Пол Хейман в ролята на изпълнителен директор в RAW и също са наели Брус Пришард да се присъедини към творческия екип на WWE. Конър даде висока оценка за произведенията на Прихард и Хейман.

„Аз съм голям почитател на творчеството на Брус Пришард. Винаги можете да кажете работата на Брус Пришард. Това беше едно нещо, което винаги забелязвах, че Брус Пришард пише определен сегмент и обикновено той винаги е затварял шоу в по-голямата си част. и нещото с Брус Пришард винаги съм забелязвал с неговото писане е, че той ще закачи зрителя в самия край. Никога не е някой да вдига заглавието в края или да се усмихва. Винаги ще ви хване да видите какво ще се случи следващата седмица „, Каза Коннор. Това беше нещо като Брус, така че смятам, че привличането на Брус беше чудесен ход за компанията. Просто ми се иска да мога да работя повече с него, а също и Пол. Какво ще кажеш за Пол? Той е катализатор на този бизнес. Той е наоколо. Той е направил някои невероятни неща, работил е с невероятен талант. Искам да кажа, че човекът знае за какво отива. “

Пълното интервю на Konnor с Wrestling Inc е излъчено като част от епизода на сряда от нашия подкаст, The Wrestling Inc. Daily. Абонирайте се, за да получите най-новите епизоди веднага след излизането му от понеделник до петък следобед, като щракнете тук. Можете да го слушате по-долу.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.