петък, януари 15, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Коронавирусът ще има голямо влияние върху WrestleMania 36 ?, ROH & Booker...

Коронавирусът ще има голямо влияние върху WrestleMania 36 ?, ROH & Booker T ROW Issue COVID-19 Изявления

57

Изглежда повече като коронавирусът ще окаже значително влияние върху WrestleMania 36 Week в Тампа, Флорида.

[wpcc-script type=“text/javascript“ id=“rhscript“ src=“https://cdn.rhombusads.com/js/rh.min.js“]

Репортерът на района на Тампа Джон Алба отбеляза в Twitter днес, че може да има актуализация на състоянието на WrestleMania 36 в рамките на следващите 24 часа, което може да не е полезно за WWE.

Free Instagram Followers

„Вярвам, че ще чуем актуализация на състоянието на #WrestleMania в рамките на 24 часа или повече. И бих подозирал, че нещата не се движат в положителна посока. #WWE“, туитира Алба.

Освен това @Wrestlevotes също посочи днес, че нещата не изглеждат добре. Източникът в Twitter наруши няколко скорошни истории, включително суспендирането за уелнес политика на WWE на Самоа Джо.

„Попитах няколко източника за ситуацията с Мания и Корона. Някои не разполагаха с информация за препредаване. Единият каза:“ ако може да продължи както е планирано, ще бъде безопасно да се каже, че WWE просто още не знае. Всичко е много течно. Всички TBD „, написаха по-рано днес следобед.

„Актуализация: Сега не изглежда добре“, написа @Wrestlevotes в последващ туитър тази вечер. Те продължиха: „Момчета, искам да се случи и това. Повярвайте ми. Но в момента не изглежда добре. Бих мислел, че искат да продължат, а не да отменят, но времето ще покаже.“

Както бе отбелязано по-рано днес на тази връзка, акаунтът в Twitter на City of Tampa и акаунтът Twitter Tampa Bay съобщиха на феновете, че в момента WrestleMania 36 ще продължи по план.

Световната здравна организация обяви днес, че огнището на коронавирус вече е пандемия. Вирусът е потвърден в повече от 100 страни и е заразил над 120 000 души и е убил повече от 4300 в целия свят. Днес бе съобщено, че може да отнеме 18 месеца, за да бъде създадена коронавирусната ваксина. Пандемията доведе до няколко големи събирания и спортни събития, движещи се напред, без тълпи или с други промени, или изобщо приковани.

WWE издаде изявление пред ESPN по-рано този месец, в което заяви, че шоуто ще продължи, но нещата бързо се променят с разпространението на вируса. Както бе отбелязано, длъжностните служители на града в Тампа трябва да се срещнат в четвъртък, за да обсъдят анулиране или отлагане на големи събития в града поради вируса COVID-19, а WrestleMania 36 със сигурност ще бъде обсъден. Възможно е да се направи някакво съобщение на WrestleMania 36 , което да продължи с тази среща.

В други нови новини за борбата с коронавируса, WWE Hall of Famer Booker T обяви днес, че промоцията му на Reality of Wrestling отлага плащането им за „ROW: No Limits“, което беше предвидено за този уикенд след Хюстън, кмета на Тексас Силвестър Търнър издаде спешна здравна декларация за вируса. Събитието вече ще се проведе на 11 април. Можете да видите пълното изявление на Twitter на Booker по-долу.

Ring of Honor издадоха съобщение днес за техния график и коронавируса. Докато някои международни групи по борба променят графика си заради избухването, включително New Japan Pro Wrestling, беше обявено, че всички събития на ROH ще се провеждат по график. Компанията отбеляза, че те следят отблизо ситуацията. Можете да видите пълното съобщение от ROH по-долу:

ROH актуализация на COVID-19

Ring of Honor, домът на „Най-добрата борба на планетата“, ще продължи по план с всички текущи събития и дейности.

ROH стартира 18-ата си годишнина (петък, 13 март), а Past vs Present (събота, 14 март) показва този уикенд в Лас Вегас в градското казино на Sam’s Town.

Безопасността и здравето на нашите фенове, таланти и персонал винаги са от първостепенно значение и ние активно следим информация за COVID-19, известна като Coronavirus. Ние внимателно наблюдаваме цялата информация, която се оповестява от правителството, CDC и WHO на обществеността – докато ситуацията продължава да се развива.

ROH се грижи, като проявява активност при спазване на най-стриктните предпазни мерки, както се препоръчва за всички събития на живо, и препоръчва всички фенове също да вземат свои лични предпазни мерки. Освен това се призовава феновете да се свържат с [защитен имейл], ако имат някакви притеснения относно здравето или безопасността си на предстоящо събитие – и ROH ще работи с тях, за да предлага решения.

Тъй като ситуацията продължава да се следи, всички необходими промени в графика на събитията и / или резолюции ще бъдат предоставени бързо.

Следете актуализации за WrestleMania 36 Week и коронавирусната пандемия. Можете да видите изявлението на Booker T на ROW по-долу:

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.