петък, януари 15, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Крис Джеричо си спомня идеята, която хвърли към Винс Макмахон и как...

Крис Джеричо си спомня идеята, която хвърли към Винс Макмахон и как тя бързо се промени

72

В края на 2018 г. Винс Макмахон и семейството му излязоха в епизод на „Сурови“, който обещава „свежи идеи“ и казва, че феновете „са The Authority“. Мат Харди, който направи своя дебют в AEW в последния епизод на Dynamite, беше в последния епизод на Talk Is Jericho и говори за сегмент, който той представи в отговор на сегмента на The Authority.

[wpcc-script type=“text/javascript“ id=“rhscript“ src=“https://cdn.rhombusads.com/js/rh.min.js“]

„Едно, което смятах за страхотно, хвърлих идея да бъда изключен за известно време от телевизора и след това да започна да излъчвам винетки от Харди Съединението като счупен Мат, и не знаете какво се случи. Имах предистория, за да отида там, но Току-що казах, че искам среща с Органа с Vince или Triple H или каквото и да е, „каза Харди. „И това беше, след като излязоха в края на 2018 г., мисля, и те казаха, че ще слушаме феновете. Ще им дадем това, което искат. Не сме ви слушали. Ние ще променим нашите начини каквото и да е.

Free Instagram Followers

„Искам да говоря с тези момчета и те няма да се срещнат с мен. И тогава като започна да се показвам и атакувам хора зад кулисите или асистенти в производството, каквото и да е, и в крайна сметка получавам среща с Vince или Triple H или някой от властта на ринга. „Какво искаш? Искаш да те уволнят? Искаш ли да те освободим? Какво искаш? Защо си тук?“ Не, не искам нито едно от тези неща. Искам да запазя шоуто, защото това е моят дом, и го харесвам тук, а вие момчета казахте през декември 2018 г., че ще започнете да слушате феновете, а аз не мисля, че имаш. Искам. “

Харди влезе в повече подробности за този сегмент. Той беше планирал да го нарече „Счупеният блок“ и планираше да използва борци, които не се използват, и да им даде витрина за сегмент на Raw. Той обаче каза, че не е чул нищо за идеята.

„Това, което хвърлих, беше да ми даде 10 до 15 минути на шоуто и искам да го нарека“ Счупеният блок „. Идеята ми беше да дам недостатъчно използвани момчета като Чад Гейбъл и Али и Аполон, момчета, които не са използвам изобщо. Нека ги пусна в това предаване. Нека ги направят лошо. Нека да сложа няколко винетки от състава на Харди и Хаус Харди и просто ми дайте 10 до 15 минути и ще го нарека „Счупеният блок „всяко шоу и просто вижте как става“, каза Харди. „Тези момчета имат мачове на арената. Почти съм като комисаря или като че ли се насочвам към този счупен блок и се опитваме да дадем на Али и Чад Гейбъл най-добрият от седемте. Нарежете ги на свобода. Нека да имат страхотни мачове. Те сами ще станат звезди само заради качеството на своите мачове, а след това ще намесят малко Авангард 1 и ще имаме някои от познатите от вас Хаус Харди. „Счупеният блок“ 10 до 15 минути това е всичко, което поисках. Никога не съм чувал нищо за това. “

Идеята на Харди напомни на Крис Джерико от The Highlight Heel. Той каза, че The Highlight Reel е също така предназначен да постави прожектор на борците с недостатъчно използван и да ги превърне в звезди. Винс Макмахон обаче имаше други идеи за шоуто на Джерико.

„Смешно е като оригиналната Highlight Reel, аз я нарекох„ Jericho’s Junction “, защото гледах куп интервюта на Mean Gene Okerlund и включих и себе си“, каза Джерико. „Когато за пръв път започнах да правя интервюта, той беше джедаят. Ако не знаехте какво правите, Джийн ще ви води през интервюто и ще ви накара да изглеждате като звезда, а аз казах: защо да не направим Джерико Кръстовище, където всяка седмица като Piper’s Pit, ние извеждаме недостатъчно използвани звезди, които и да са били по това време. Ще водя интервюто. Ще накараме хората. Ще ги накараме да правят интервюта и да се свържат с тълпата.

„Винс е като:“ Обичам го „, а първият ти гост е Голдбърг. Аз съм такъв, ами Голдбърг всъщност не е човекът. Мисля повече за Бул Бюканън. Ноуп Голдбърг. Следващата седмица Скот Щайнер. Следващата седмица седмица, това е Rock. Аз съм като цялата концепция за това, което имах, си отиде, а сега е просто поредното токшоу, което е наред. момчета прожектор, където някой като мен или вие знаете как да ги приведете. “

Харди говори много пъти, че парите не са голям проблем за него. Той каза на Джерико, че това да бъде световен шампион не е приоритет за него. Неговата цел беше да помогне да допринесе за WWE и да помогне на други борци, като същевременно преодолее своя характер.

„Не искам да бъда световен шампион. Няма нужда да ме държите силен и телевизионен. Позволете ми да допринеса за шоуто по продуктивен начин“, каза Харди. „Казах, че мога да помогна на момчета и мога да преодолея собствения си характер чрез използването им с тези момчета. Просто никога не съм чувал нещо подобно.“

Ако използвате кавички от тази статия, моля, кредитирайте Talk Is Jericho с ah / t на Wrestling Inc. за транскрипцията.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.