вторник, януари 19, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Крис Джерико казва, че Крис Беноа Документалният филм не прославя убиец

Крис Джерико казва, че Крис Беноа Документалният филм не прославя убиец

311

Както бе отбелязано по-рано днес на тази връзка, Vice пусна нов трейлър и синоптик за двучасовата, двучасова премиера на сезон 2 за популярната им поредица „Dark Side of the Ring“. Епизодът ще се фокусира върху трагедията на Крис Беноа.

[wpcc-script type=“text/javascript“ id=“rhscript“ src=“https://cdn.rhombusads.com/js/rh.min.js“]

Звездата от AEW Крис Джерико разговаря с Джъстин Барасо от Sports Illustrated за популяризирането на епизода за семейната трагедия в Беноа от 2007 г. и обясни участието си в проекта.

Free Instagram Followers

„Не исках да чуя как прославям убиец“, каза Джерико. „Не искам да чуя, че игнорирам това убийство. Исках да говоря по-конкретно за живота и времената му, неговата интензивност и успехите му на ринга.

„Ние не прославяме убиец. Разказваме пълната история. Направена е правилно, направена е по правилните причини и успяхме да изобразим пълната история, подчертавайки още повече трагедията.“

По-рано отбелязахме как в епизода ще участват Джерико, Чаво Гереро-младши, Вики Гереро и други. SI разкри, че Дийн Маленко и съпругата му също са интервюирани за парчето. Чаво помогна за създаването на епизода на Беноа, а Джерико каза, че Чаво е този, който го е замесил. Той обясни как след това получи другия син на Крис, Дейвид Беноа, и сестрата на Нанси Беноа, Сандра Тофолони, да участват.

„Чаво Гереро помогна за производството му и той е причината да реша да го направя“, каза Джерико. „Неговото мислене беше:“ Ако не правим това правилно, така или иначе ще свършим работа. Нека да го направим по правилните причини и да го направим по правилния начин. “ Мисля, че той беше спот с това.

„Участваше Чаво, който ме ангажираше. Дейвид Беноа и сестрата на Нанси бяха замесени. Тогава успях да вкарам съпругата на Дийн и Дийн и Вики. Изведнъж това стана този благороден проект, вместо хакерска работа, за това медиите“ обикновено е в ситуации с някой, когото не познават. Познавахме човека зад това, а не само убиеца. “

Епизодът също ще разкаже историята на Беноа и WWE Hall of Famer Еди Герреро, гледайки как смъртта на Гереро се отрази на Беноа.

„Имаше огромна връзка между живота на Крис и живота на Еди Гереро и неговата смърт, така че половината от историята е историята на Еди, а другата половина е на Крис“, каза Джерико. „Мисля, че сме правили как да изобразим това, напомняйки на всички, че има хора зад това, а не само сензационно покритие за убийство. Има история, която разказва за приятелство и семейство и за човек, който не е чудовище. Това беше някой, на когото можеш да се довериш и който беше много уважаван в общността на борбата сред връстниците му. “

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.