Леснар спука от бой Рейнс, Калисто е новият шампион на САЩ

759

Снощният RAW се превърна в едно страхотно зрелище преди турнира Royal Rumble. Шоуто започна като Винс МакМеън и Стефани МакМеън бяха събрали почти целия ростър на WWE, за да обявят на Роман Рейнс, че ще участва в мач срещу всички тях. Ето как продължи вечерта:

  • Мачът между интерконтиненталния шампион Дийн Амброуз и Шеймъс завърши без победител, тъй като реферът прекрати двубоя, заради отброяване. Срещата до голяма степен се водеше извън ринга, а двамата атлети спретнаха страхотно шоу за публиката. Боят продължи дълго след края на мача, докато не се появи Кевин Оуенс, за да пребие Дийн Амброуз.
  • Златен прах (Коди Роудс) победи Тайтъс О’Нийл
  • Вечерта продължи с шоуто на Крис Джерико Highlight Reel, като специални гости бяха Световните отборни шампиони Новия ден – Биг И Ленгстън, Кофи Кингстън и Ксейвиър Уудс. Докато двете страни сипеха обиди един срещу друг на ринга се появиха носителите на награди Слами за отбор на годината за 2015 г. Джими Усо и Джей Усо. Всичко това прерасна до мач между Биг И и Кофи Кингстън срещу Братята Усо, спечелен от Джими и Джей.
  • Шоуто продължи като Пол Хеймън предложи победителят от Кралската битка на Royal Rumble да играе мач на Кеч Мания 32 срещу Брок Леснар, но Стефани МакМеън възрази и каза, че Брок ще бъде част от Кралската битка и ще спори за Световната титла на Роман Рейнс, която ще е залочена в мача между 30-е мъже.
  • RAW продължи като Джей Би Ел обяви, че Стинг ще бъде приет в Залата на славата на WWE.
  • Последва мач между новосформирания стейбъл Социалните аутсайдери – Бо Далас, Хийт Слитър, Къртис Аксел и Алекс Роуз срещу Брей Уаят, Браун Строумън, Люк Харпър и Ерик Роуан. Срещата завърши без победител, тъй като на ринга се появи Райбак и заедно с Аутсайдерите разчистиха арената от Семейство Уаят.
  • 166_RAW_01112016hm_1317-38806424Калисто спечели Титлата на САЩ в мач срещу Алберто дел Рио и е новият носител на шампионския пояс! Реваншът е в четвъртък в шоуто SmackDown.
  • Беки Линч и Шарлот се сбиха без официален мач.
  • Шоуто завърши с мача между Световния шампион в тежка категория Роман Рейнс срещу отбор от Конър, Виктор, Биг И Ленгстън, Кофи Кингстън, Ксейвиър Уудс, Тайлър Брийз, Златен прах, Кевин Оуенс, Алберто дел Рио, Шеймъс и Семейство Уаят. Правилата на този вид мачове са, че влиза нов член, след туширане и така докато Роман Рейнс не може да продължи боя. Срещата обаче продължи без победител, тъй като на ринга се появи Брок Леснар и преби шампиона Рейнс.
Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.