четвъртък, януари 21, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Лио Ръш казва, че не е удобно да се бори по време...

Лио Ръш казва, че не е удобно да се бори по време на пандемията на COVID-19

75

Състоянието на WrestleMania 36 остава под въпрос поради пандемията COVID-19. Последните доклади сочат, че шоуто може да се проведе без фенове, а служителите на Тампа казаха, че може да се наложи да „дръпнат щепсела“ на шоуто, за да помогнат да се предотврати разпространението на вируса.

[wpcc-script type=“text/javascript“ id=“rhscript“ src=“https://cdn.rhombusads.com/js/rh.min.js“]

Наскоро Lio Rush направи интервю с Forbes, за да говори по различни теми, включително състоянието на WrestleMania. Ръш каза, че няма да е „най-умното нещо в света“ да се проведе WrestleMania на насрочената дата.

Free Instagram Followers

„Много хора освежават своите срокове в Twitter, за да видят какво, по дяволите, се случва сега по света.

„Ако ситуацията е същата или се влошава, не виждам [това]. Не е, че не виждам да се случва. Просто е, че не мисля, че е най-умното нещо в света. Плюс това знам че цялата забрана, [забраната на Флорида], е в сила в момента „, каза Ръш. „И знам много фенове, особено по време на WrestleMania, те излизат от цял свят.“

Ръш беше попитан дали ще му е удобно да се бори по време на пандемията COVID-19. Ръш каза, че не се дължи на количеството хора, идващи от цял свят на едно място.

„Не съм.

„Само защото как ситуацията се разрази и малкото време, което [избухна], просто не мисля, че е умно“, каза Ръш. „Не знам. Просто се чувствам като всички борци, а екипът на продукцията и просто всички участващи идват от различни щати и идват от различни страни и пътуват през летищата и контактуват с всички. Така че, да, определено не се чувствай комфортно с цялата идея за това. “

Ръш беше казал миналата година, че е разбит и говори за заплащането си в WWE. Ръш даде актуална информация за ситуацията и мнението си по това време.

„Няма да кажа, че съм бил във финансова борба. Сега съм добър, винаги съм бил добър.

„Просто се чувствах като по онова време, не се лекувахме справедливо в компанията заради нещата, които правя за компанията“, каза Ръш. „Чувствах се, че не получавам компенсация по начина, по който трябва да бъда, независимо дали става въпрос за стоки с Боби [Лашли] или той е на подписи или той е на интервюта. Аз съм в тази говорима роля за Боби по телевизията, но що се отнася до стоките и изявите и интервютата и всичко. Просто е гадно. “

Раш пусна музикален клип по-рано тази година като част от начинанието си в музикалната индустрия. Той говори за този преход и неговото несигурно бъдеще в WWE.

„Честно казано, това е такъв момент на несигурност в живота ми в момента, аз наистина не знам какво е следващото за мен, освен да продължа да натискам музиката си. Не знам, борба-мъдър, просто трябва да видя къде картините са раздадени. в моя полза и просто виждам къде стоя в WWE “, каза Ръш. „В момента е грубо време за мен, особено с всичко, което съм преживял във фирмата и се връщам и да, просто не го усещам в момента. Просто се опитвам да се съсредоточа върху музиката си.“

Ръш също попита за расовите отношения в WWE. WWE уважи Месеца на черната история през февруари, но Ръс смята, че не бива да казва историята, че тези моменти и постижения трябва да са „момент във времето, а не по този начин“.

„Ако сте афроамериканец, или латиноамериканин или жена, чувствам, че това се превръща в този специален момент [от WWE], когато чувствам, че не би трябвало да е история.

„Иска ми се, че„ черната история “просто би била обозначена като история, защото ако продължаваме да правим нещата и казваме, че това е нещо готино, което се е случило в черната история в компанията, тогава хората просто ще я виждат като момент във времето, а не това е такъв, какъвто е “, каза Ръш.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.