Lio Rush On, ако е изненадан, че все още е с WWE

49

Лио Ръш беше един от най-говорените за героите в цялата борба, когато той управляваше Боби Лашли в понеделник Night Raw, но когато неговото изпълнение като мениджър на Lashley приключи, Rush изчезна от програмирането на WWE.

Оттогава той се завърна в NXT и изглежда, че Ръш отново се опитва да проправи пътя си нагоре по стълбата.

Ръш е имал своите възходи и падения по време на бягането си по WWE досега и той отбелязва по време на интервю за Sporting News, че в един момент той е бил в „лошото психическо пространство и фрустрациите да не може да бъде на ринга и други неща“ така “

Free Instagram Followers

На въпроса дали е изненадан, че все още е с WWE, бившият шампион по круизна тежест отговори, че е благодарен, че все още е с компанията.

„(Смее се) Човече, чувствам се, че съм си задавал този въпрос много. Няма да те лъжа, човече. Имаше някои времена и някои моменти, в които си мислех, че това е краят. И повече от един повод. Повече от два пъти, три пъти, четири пъти. Имаше куп моменти, в които си мислех, че е, уау, това е и куп времена, в които си мислех, че знаете, къде отивам оттук? Това е всичко, което исках да направя, тъй като бях на 5 години. Исках да бъда в WWE, конкретно. Исках да бъда част от WWE. Исках да имам дълга кариера. Исках да бъда зала на известността.

Изненадан ли съм, че все още съм в WWE? Не бих казал непременно изненадан. Не знам дали изненадата е думата, за която бих отишла. Просто съм благодарен за възможността да съм все още тук. Няма да кажа, че съм изненадан, че все още ме държат тук или нещо подобно, защото чувствам, че би било много арогантно нещо да кажа. Единственото нещо, което съм, съм благодарен.

Благодарен съм, че все още имам възможност да правя това, което обичам, докато печеля пари и го правя. Благодарен съм, че имах възможността да работя и да се боря с толкова много момчета, колкото имам на ниво и калибър на забавници и спортисти, които има. Благодарен съм, че виждат, че съм актив на компанията, в WWE, NXT. Благодарен съм, че виждат нещо специално в мен в такава млада възраст и че са готови да ми позволят да изработя изводите и да премина през тези неща, за да се развивам не само като личност, но и като изпълнител и бизнесмен в търговско дружество.“

Мислите ли, че бъдещето все още изглежда светло за Lio Rush? Озвучете в коментарите по-долу.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.