петък, януари 15, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Lio Rush стартира кампания за връщане към индиите по време на WrestleMania...

Lio Rush стартира кампания за връщане към индиите по време на WrestleMania 36 седмица

66

Суперзвездата на WWE Lio Rush отиде в YouTube по-рано днес, за да изпрати съобщение до феновете си и да обяви нова кампания, която стартира, за да се върне на независимата сцена на борба за професионалисти. По-рано той обяви, че днес на обяд ще дойде основно съобщение за WrestleMania 36 .

Ръш каза, че би искал да направи „нещо специално“ за независимата общност по борба по време на WrestleMania 36 Week. Ръш посочи колко инди-борци и промоции печелят значителна сума пари по време на различни събития извън WWE, свързани с WrestleMania Week, но сега това няма да се случи тази година, поради WrestleCon и други събития, които се свързват след като WWE отмени собствените си планове поради пандемията на коронавирус.

Ръш обяви, че ще продължи своите потоци в Instagram, които той е домакин от късно, за да „откъсне ума на хората от лудостта“, докато те се занимават с отпадането от пандемични ограничения, от понеделник, 30 март до понеделник, април 6, което е денят след втората нощ на WrestleMania 36. През тази седмица Ръш ще привлича специални гости в своите потоци – независими състезатели по борба, рефери, оповестители на ринга или всеки друг, който се занимава с индийците. В края на потоците на живо Rush ще се свърже към страницата CashApp, PayPal или стоки, принадлежащи на този талант за инди.

Free Instagram Followers

Rush ще насърчава феновете да даряват или пазаруват с този инди-талант, а той също ще прави свои дарения. Ръш моли феновете да го туитят или да коментират неговото видео в YouTube с името на 21 инди-таланта, които феновете искат да видят, включени в потоците му в Instagram тази седмица. Ръш отбеляза, че иска тези таланти все още да могат да изпълняват и демонстрират своята любов и страст към бизнеса, докато има несигурни времена, и иска те да могат да печелят пари и да осигурят семействата си. Той ще бъде домакин на 3 потока на ден, от 30 март до 6 април.

„Ако сте фен, ако сте привърженик на независимата общност по борба, ако сте фен и привърженик на себе си, моля, присъединете се към мен WrestleMania Week, за да помогна на тези момчета, защото тези момчета са като моето семейство, и искам да помогна. И така, отново предстоят още подробности, но ако сте фен, моля, пуснете коментар, уведомете ме кои искате да видите там, „Живей с Лио“, със себе си, и нека да се забавляваме. Нека да направим това, което правим най-добре, нека се опитаме да променим малко ситуациите на някои хора “, каза Ръш.

Следете за повече подробности относно кампанията на Rush, за да се върнете към индиите по време на WrestleMania 36 Week.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.