сряда, октомври 21, 2020
Начало WWE - Световна федерация по кеч Малкълм Бивънс на Goldberg Hating Matt Riddle, The Boogeyman Re-Watches Sharmell Kiss...

Малкълм Бивънс на Goldberg Hating Matt Riddle, The Boogeyman Re-Watches Sharmell Kiss (видео), склад

73

– По-горе е последният епизод от поредицата за възпроизвеждане на WWE, с участието на The Boogeyman. Буги поглежда назад към победата си за мача на WrestleMania 22 за хендикап над WWE Hall of Famer Booker T и Sharmell, която включваше целувката му към съпругата на Букър.

[wpcc-script type=“text/javascript“ id=“rhscript“ src=“https://cdn.rhombusads.com/js/rh.min.js“]

– WWE акциите се повишиха с 1,66% днес, затваряйки се от $ 34,95 на акция след отваряне на $ 34,57. Днешният връх беше 35,93 долара, а ниският – 33,27 долара.

Free Instagram Followers

– Както бе отбелязано, снощният епизод на WWE NXT видя Саурав Гурджар и Ринку Сингх да атакуват шампиона на NXT Tag Team Matt Riddle след победата на сингъла над Roderick Strong. Тогава мениджърът Малкълм Бивенс излезе, за да намали промо на Ридъл, като го предупреди, че големите мъже от Индия са бъдещето на дивизионния екип на NXT .

Бивънс отиде днес в Twitter и написа на Ридъл: „@SuperKingofBros Изчаках наистина много време да го направя. Заслужаваше си да чакаш, брато.“

Ридъл също отиде в Twitter и каза, че се нуждае от партньора си Пит Дън, да му помогне с „този малък плешив пич“ и „двамата му космати пичове“, които го подскочиха. Историята снощи беше, че Дан е във Великобритания.

Ридъл написа: „Имам нужда от теб жребец Пийт! Този малък плешив пич на име @ Малколмвели имаше 2 космати пичове да ме прескочат вчера след представянето ми на жребец срещу @roderickstrong“

Bivens отговори на този туит и коментира говеждото на Riddle с универсалния шампион на WWE Бил Голдбърг.

„Леле, той наистина отвори това приложение, за да опита и да клевети на плешивата общност. И се чудите защо аз и Голдбърг ви мразя“, пише Бивенс.

Сингх и Гурджар не са коментирали снощния дебют от това писане. По-долу са пълните туитове от Bivens и Riddle, заедно с видео от сегмента:

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.